«Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3»: «Άραγε υπάρχει τιμιότητα;»

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η «Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3» προς την αντίστοιχη της «Λέσχης Φίλων Παναργειακού Green Wolves».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΆΡΑΓΕ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ?

Με έκπληξη διαβάσαμε μια ανακοίνωση από την Λέσχη Φίλων Παναργειακού Green Wolves. Καταρχάς δεν ξέρουμε αν απαντάμε στον συντάκτη του κειμένου ή σε μια Λέσχη γιατί πουθενά δεν έχουμε βρει μια σελίδα στα social.

Όπως και αν έχει οφείλουμε να πάρουμε θέση για την αποκατάσταση της αλήθειας. «Δήθεν στημένες διαιτησίες και ευνοϊκά σφυρίγματα». Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Καλο θα είναι να αναλογιστείτε πόσο «καθαροι» είστε. Καλό θα είναι να αναλογιστείτε πόσες κίτρινες και κόκκινες κάρτες έχετε πάρει. Καλό θα είναι να αναλογιστείτε πόσα πέναλτυ έχετε πάρει (πιο πολλά από Ολυμπιακό,ΑΕΚ, Παναθηναϊκό μαζί). Από όταν άρχισαν οι ορισμοί των διαιτητών άρχισαν και τα όργια. Οι ορισμό, όχι η κλήρωση που γινόταν κάποτε.

Πάντως συμφωνούμε μαζί σας στην μετακίνηση σας. Την μεγαλύτερη μετακίνηση που έχετε κάνει είναι από την λαϊκή μέχρι το γήπεδο. Τρία μηχανάκια και ένα ηλεκτρικό πατίνι. Συγνώμη που δεν σας άφησαν να γεμίσετε με την παρουσία σας τα γήπεδα της Ελλάδας. Συγνώμη για τα προβοκάτσια που δεχθηκατε και σταμάτησαν χιλιάδες λαού (υπάρχουν φωτογραφίες ότι στην έδρας σας δεν κόβεται πάνω από 50 εισιτήρια).

Σαφώς και δεν είστε ενημερωμένοι σε πολλά θέματα. Ο Κούγιας μπήκε στο γήπεδο ενώ έληξε η ποινή του. Μάλιστα ούτε στον Ολυμπιακό δεν έμπαινε που είναι αντιπρόεδρος. Αυτή η κόντρα σας μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Συμφωνούμε απόλυτα πως από την έβδομη θέση είδατε τα λάθη σας και κάνατε τις σωστές “μεταγραφές” τα Χριστούγεννα. Όλοι από την ίδια ομάδα για να μην χαλάσει η συνοχή. Με ενα ποσό πιστεύω γύρω στα 50.000 ευρώ ( ρωτήστε να μάθετε) αποκτήσατε καλούς παίκτες και όλοι φορούσαν την ίδια φανέλα. Παγκόσμιο ρεκόρ που ζηλεύει όλη η Ευρώπη.

Να ξέρετε πως στην superleague 2 θέλουν ομάδες με 200 φιλάθλους για να τους κάνουν “δορυφόρους”. Η εσωστρέφεια που εσείς αναγνωρίζεται πρώτοι δεν θα εκλείψει γιατί έτσι θέλουν να είστε.

Ο Πας Κόρινθος έλαβε μέρος το 1959-1960 στο πρώτο πρωτάθλημα της Α Εθνικής . Έχει παίξει ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχει συμμετάσχει 5 φορές στην Α εθνική κάτι που εσείς δεν έχετε δει ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Φέτος είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας για τον ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΌ αγώνα που δίνουμε. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας που έδωσε παρών σε όλα τα γήπεδα χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε περήφανοι για την πόλη μας. Εμείς σε αντίθεση με εσάς έχουμε εξωστρέφεια και το δηλώνουμε με το παρόν στα γήπεδα. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε εμάς».

Vamos Barca
Λέσχη Φίλων Κόρινθος Θύρα 3

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ