Χτύπησαν με τάπες ποδοσφαιριστή του Βύζαντα και τον γενικό αρχηγό

Αδοξο τέλος είχει η αναμέτρηση του ΠΑΟ Βάρδας και του Βύζαντα Μεγάρων στο γήπεδο <<Γρηγόρης Καλάκος>>για την 32η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που διακόπηκε στο 87′ λόγω εισβολής φιλάθλων της τοπικής ομάδας που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.
Ο διαιτητής Ζύγας, Ζαχαράτος-Κεφάλης (Αιτ/νίας) πήγαν στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στην διακοπή οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-1.Ο Βύζας δεν δέχτηκε να συνεχίσει τον αγώνα.
Στο Κέντρο Υγείας Αχαγιάς βρέθηκαν για να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις επειδή είχαν ισχυρούς πόνους ο Γενικός Αρχηγός του Βύζαντα Λευτέρης Σταμέλος και ο ποδοσφαιριστές Κριστιάν Σταφούκα.

Για την ιστορία προηγήθηκε ο Βύζας στο 14′ με τον Ηλία Μπουλγκουρίδη. Ο ΠΑΟΒ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Σπανό στο 45+4 και ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-1.Δοκάρι ο Μπουλγκουρίδης 24′.Από το 44′ ο Βύζας αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χατζημελετιάδη.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: A. Τσεκούρας, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος (30′ Κάρδαρης), Κούστα, Γεωργακόπουλος (75′ Κοντομίχης), Σπανός, Μικελάτος (70′ Δουλαβέρης), Κ. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Πίνης, Ζαχαράκης, Φουάσης, Μουσκάι, Δούμουρας, Χατζημελετιάδης, Μπουλγουρίδης, Παππάς (72′ Σταθούκα), Σταφάι, Καραγιάννης, Ντερμίσι (85′ Δούκας).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/4, 16.00)

ΑΕ Μυκόνου – ΑΕ Μεσολογγίου, Ιάλυσος – Αστέρας Βάρης, ΑΕ Ερμιονίδας – Εράνη Φιλιατρών, Μαρκό – ΑΕΡ Αφάντου, Παναιγιάλειος – Κόρινθος, Βύζας Μεγάρων – Πανελευσινιακός(Τρίτη 23/4), ΑΟ Πυλίου – Θύελλα Ραφήνας, Ελλάδα Σύρου – ΠΑΟ Βάρδας, Παναργειακός – Ρόδος.

Στο νοσοκομείο ο Σταφούκα

Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο στο Ρίο μεταφέρθηκε με εντολή του ιατρού του Κ.Υ. Αχαγιάς- ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Κριστιάν Σταφούκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ