Αντάρτης: Η δύναμη μας είστε εσείς, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Ο Αστέρας Βάρης μπορεί να μην κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πολύ ανταγωνιστική ομάδα της Ρόδου, όμως η ομάδα των 3Β συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στη 2η θέση με 23 βαθμούς μαζί με τη Κόρινθο.

Η στήριξη του κόσμου προς την ομάδα φέτος είναι εντυπωσιακή και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης, Αντρέας Αντάρτης θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που στάθηκαν σε ακόμη ένα παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό στο πλευρό της ομάδας.

«Οι παίκτες μας και το προπονητικό τιμ προσπάθησαν απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουνε κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν απο τους πιο ποιοτικούς αντιπάλους του ομίλου μας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Αυτή είναι φιλοσοφία του συλλόγου μας και με αυτή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ασχέτως αντιπάλου.

Το μεγαλύτερο μας, κέρδος είστε ΟΛΟΙ εσείς , ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ μας!

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και περηφάνια, αλλά και υποχρέωση, να βλέπουμε τον κόσμο των 3Β (Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) να μας συμπαραστέκεται όλο και περισσότερο. Η συσπείρωση που έχει ξεκινήσει και συνεχώς μεγαλώνει τη φετινή σεζόν είναι το μεγάλο μας όπλο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Η δύναμη μας είστε εσείς, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Η προσπάθεια συνεχίζεται…».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ