Β ΕΠΣΑΝΑ: ΑΠΕ Λαυρεωτική – ΑΟ Βουλιαγμένης 0-5

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Λαυρίου Π. Βογιατζής , η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 0-5 την ομάδα της Α.Π.Ε. Λαυρεωτικής.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να έχουν τη διάθεση να παίξουν δημιουργικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες μας να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας κατάφεραν να κυριαρχήσουν με το Κριλή (18′) να δέχεται μεγάλη μεταβίβαση από τον Εστυλιανίδη και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κάπα να τον ανατρέπει εκτός περιοχής αντικρίζοντας τη κόκκινη κάρτα και αφήνοντας την ομάδα του με παίχτη λιγότερο.  Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική  της υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο πλασέ του Κριλή (37′) μετά από κόρνερ του Λεβέντη με το 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειές των 22 ποδοσφαιριστών για το  πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να φτάσει στην επιτυχία και κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσαν δυνατότητα να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ με το με το Κριλή (51′), ο οποίος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια. Ο Θωμαΐδης (59′) με άψογο κοντινό πλασέ ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 0-3. Ο Θωμαΐδης (69’) ξανά έκανε το 0-4 πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ. Η παρουσία του Καρβούνη έδωσε ταχύτητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον παίκτη μας να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και με ωραίο σουτ (79′) να ανεβάζει και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 0-5 που ήταν και το τελικό σκορ  της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κάλλης, Τσελεπίδης

Α.Π.Ε. Λαυρεωτική (Τσιβίλογλου): Κάπα, Μαραγκός, Χαμόλι, Γρίφσιας, Μουκάι, Κετέογλου (63′ Μαχμουτράρι), Ελ Σαμπούνι, Μαλικλάρι (63′ Τέλχα), Πασπάτης (18′ Κωστούλας), Μπρότσι (77′ Καραγιάννης), Δαμάσκος (Τσοχάλης) .

Α.Ο. Βουλιαγμένης (Κατράνας): Καταχανάκης, Μπεκιάρης (60′ Καρβούνης), Διοκμετζίδης (60′ Γεωργίου), Λάππας (70′ Βλαχόπουλος Ν.),  Λεβέντης, Κριλής, Εστυλιανίδης,   Μαχαιράς (65′ Τσαρούμης), Τσίλης, Καραούλης Μ. (65′ Λογοθέτης), Θωμαΐδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ