Ανώτερος αλλά άτυχος ο Αστέρας Βάρης, 0-0 με τον Παναιγιάλειο

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Αστέρα Βάρης, μέσα στην Άβυθο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Ανώτερη η ομάδα του Γιώργου Καβάση, είχε ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια, με τους Αιγιώτες να απειλούν ελάχιστα λόγω  ό,τι έμειναν από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Η αιγιώτικη ομάδα μπήκε δυνατά απέναντι στον Αστέρα Βάρης κι ήθελε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα, αλλά αν και δημιούργησαν ευκαιρίες (10΄ Τρέσα), δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 12ο λεπτό με τον Ντούλια, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 17΄ ο Βήτος ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Μπελαβράκη και ο διαιτητής τον απέβαλε σαν τελευταίο αμυντικό παίκτη. Ο Ντούλιας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και στην επανάληψη ο Ντούνιας σούταρε αλλά ο Παπαδόπουλος κράτησε το μηδέν. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βασιλειάδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια πέρασε 2-3 παίκτες μπήκε στη περιοχή αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει, τον έκοψαν οι αμυντικοί.

Στο 52΄ ο Βασίλτσης τροφοδότησε τον Φωκαΐδη που μπήκε στην περιοχή με ντρίπλες και πλάσαρε από θέση τετ α τετ τον τερματοφύλακα Μαρινάκη, που αποσόβησε το γκολ.
Στο επόμενο λεπτό ο Ντούλιας μπήκε στη περιοχή έκανε διαγώνιο σουτ, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 64ο ο Νταγκουνάκης έκανε τη σέντρα απο αριστερά ο Ντούνιας έπιασε τη κεφαλιά απο αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος ήταν στη σωστή θέση.
Στο 76ο λεπτό ο Ψυχογιός εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Παπαδόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Αστέρα Βάρης να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα και τον Παναιγιάλειο να μένει δίχως «τρίποντο» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Βήτος, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης, Τσίπρας, Πίσπας (57΄ Λιάτος), Σανδραβέλης (73΄ Κοντοχρήστος), Τρέσα (46΄ Κίτος), Λουκάς, Βασίλτσης (85΄ Θεοφανόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γ. Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μπάρα, Νικολακόπουλος, Νταγκουνάκης, Ντούνιας, Μάγγος, Χριστίνης (62΄ Ντούνης), Μπελαβράκης (62΄ Ψυχογιός), Ντούλιας (83΄ Καλέλα), Βασιλειάδης (88΄ Καλύβας).


photo by Vaggelis Dim.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ