Γ’ Εθνική: Αστέρας Βάρης – ΑΕ Μυκόνου 0-2

Η Μύκονος επικράτησε 2-0 του Αστέρα Βάρης στο «Κ.Μπαγλατζής» για την 32η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Άδικη ήττα, ναι. Ποδοσφαιρικά όμως, εφόσον δεν μπορείς να σκοράρεις, είσαι υποχρεωμένος να μην χάσεις, απο έναν χειρότερο αντίπαλο, που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εσένα.

Ο Αστέρας Βάρης είχε την μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έκανε γεμίσματα, και δεν δημιούργησε παραπάνω απο 2 κλασσικές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Γιώργου Καβάση, ξέμεινε απο φαντασία στον επιθετικό τομέα, που δημιουργικά ήταν προβληματική, χωρίς να φτιάξει χώρους για σουτ ή να σπάσει την άμυνα ζώνης των γηπεδούχων, με κάθετες πάσες ή πλαγιοκοπήσεις με νόημα! Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, τιμώρησε τον Αστέρα, όταν στο 20ο λεπτό, ο Ζγκούρι τροφοδότησε τον Πάγια κι εκείνος άνοιξε το σκορ.

Η Βάρη είχε καθολική υπεροχή στο β΄μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με κανέναν τρόπο. Η πίεση που άσκησε απέναντι στη Μύκονο ήταν μεγάλη μεν αλλά χωρίς τις μεγάλες συγκινήσεις, αφού δεν έγιναν σουτ και όποια γεμίσματα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Λίγο αργότερα, η Μύκονος είχε δοκάρι με σουτ του Ράγια, ενώ το τελικός 0-2 έγινε στο τέλος στο 87′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πινέιρο.

Έτσι, η ΑΕ Μυκόνου έκανε σημαντικό βήμα παραμονής και την προτελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ΑΕ Μεσολογγίου και την 34η θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο.

Αστέρας Βάρης (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (Παστρικός), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούνιας (Barra), Μπελαβράκης (Μαγγανάς), Ψυχογιός (Καλύβας), Ντούλιας, Βασιλειάδης (Ντούνης)

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης (17′ λ.τ Ντράγκας), Ντοριάνο, Αρκούδας, Μουρίκι, Σπυρόπουλος, Πάγια, Ζγκούρι, Παπαδόπουλος (75′ λ.τ Καμπεράι), Πινέιρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ