Μάγγος: Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται-Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βάρης, Μάγγος Θανάσης, μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Αν μη τι άλλο είδαμε ένα ωραίο και καθαρό παιχνίδι, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσαι και αυτό ειναι το σημαντικότερο, δεν είναι το αποτέλεσμα.

Να ευχηθώ στην ομάδα της Βάρδας, ό,τι καλύτερο, είναι μία ομάδα με ιστορία στη κατηγορία, μια ομάδα που αντιπροσωπεύει μία περιοχή και ό,τι θα το παλέψουν μέχρι το τέλος και να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

Η ομάδα μου, προσπάθησε όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και σε ένα μεγάλο βαθμό το κατάφερε. Βγάλαμε αρκετές φάσεις, σε άλλα παιχνίδια καταφέρναμε να προηγηθούμε, σήμερα το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Σημασία έχει ό,τι έχουμε την υπομονή, δεν ξεφεύγουμε απο το πλάνο μας και προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που έχουμε δουλέψει.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος το έχουμε καταφέρει. Σίγουρα είμαστε ποδοσφαιριστές, δεν καταφέραμε σε 29 παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα να είμαστε πάντα πολύ καλοί και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, παρόλα αυτά η ομάδα μου έχει ένα πλάνο, ένα στόχο, είναι “καθαρή” και προσπαθεί να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό είναι το κίνητρο μας, αυτός είναι ο στόχος μας.

Να φέρουμε τον Αστέρα “καθαρά” όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλουμε να σωθούμε και να μπούμε σε άλλες διαδικασίες, θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους έχουν συντελέσει σε αυτό το οικοδόμημα.

Το οικοδόμημα αυτό δεν είναι φετινό, είναι μία πορεία χρόνων και όσοι είμαστε εδώ χρόνια το ξέρουμε, απο το διοικητικό συμβούλιο, τον πρόεδρο μέχρι τους ποδοσφαιριστές, το τιμ, τον φροντιστή, έχουμε κάνει τη προσπάθεια μας και γι’αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και καλή Σαρακοστή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ