«Τρελαίνει» κόσμο ο Αστέρας Βάρης, κέρδισε την Ρόδο στο “σπίτι” της!

Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά! Ο Αστέρας Βάρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρόδου με 2-0 και στοχεύει ακόμη ψηλότερα απο την πέμπτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου.

«Τρελάθηκα, τρελάθηκα για εσένα ΑΣΤΕΡΑΡΑ….» φωνάζαν οι φίλοι του Αστέρα στις κερκίδες του γηπέδου της Ρόδου. Η ομάδα του Γιώργου Καβάση, για ακόμα ένα παιχνίδι εμφάνισε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και μπήκε αποφασισμένη να πιέσει και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Μανουσάκη.

Την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Λίμα να σουτάρει η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Βάρης και κατέληξε κόρνερ.

Στο 7ο λεπτό ο Βασιλειάδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Ρόδου και έκανε το 0-1 ! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πάλι με τον Λίμα να σεντράρει τον Ζούνη να σουτάρει στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 9ο λεπτό ο Ψυχογιός “έκλεψε” τη μπάλα μπήκε στη περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 28ο λεπτό ο Ντούλιας με δυνατό διαγώνιο σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 33ο λεπτό, ο Νταγκουνάκης βγήκε τετ α τετ με τον Μανουσάκη αλλά και πάλι του είπε «όχι» κρατώντας το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία για γκολ, μιας και οι παίκτες της Βάρης, είχαν κλείσει όλους του χώρους. Η μόνη καλή στιγμή ήταν στο 52ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίμα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρινάκη. Στη συνέχεια, ο προπονητής του Αστέρα, Γιώργος Καβάσης, έβαλε στο παιχνίδι τους Μπελαβράκη και Ντούνης που έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα ο Αστέρας να φύγει με το σπουδαίο “τρίποντο” απο τη Ρόδο.

Άριστη η διαιτησία των Παναγιωταρά, Μπακογιάννη και Σερεβετα του Συνδέσμου Αθηνών.

ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα (90’ Καρασάββας), Καψάλης (90’ Κοντίτσης), Καρδάμης, Νικολόπουλος (68’ λ.τ. Νικολόπουλος), Λάσκαρης, Ζαχαρός (68’ Τσιακήρογλου), Λίμα, Μπαρμπαρούσης, Ζανάκης, Ζούνης (77’ Λαθύρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούνιας, Χριστίνης (77’ Μπάκας), Ψυχογιός (77’ Καλέλα), Ντούλιας (63’ Μπελαβράκης), Βασιλειάδης (63’ Ντούνης).

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ