Η αναπτυξιακή του Πανελευσινιακού Β’ 4-2 τον Ερμή Α.Λ

Από νίκη σε νίκη οι “μπέμπηδες” του Μιχάλη Κατσάφαρου.!!! Για την 25η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.Α., επικράτησαν στο γήπεδο “Γεώργιος Ρουμελιώτης” του Ερμή Νέων Λιοσίων (5η στην βαθμολογία) αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και μάλιστα καταχειροκροτήθηκε στο τέλος απο τους φιλάθλους και των δυο ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ολα τα γκολ μπήκαν στο Β’ ημίχρονο.
Απο τον γηπεδούχο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Β’ τα γκόλ πέτυχαν οι Ανδρέου με ατομική προσπάθεια και φοβερό τελείωμα με πλασέ στο 62′ και στο 75′ ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με πολύ όμορφη προσπάθεια και αφού “πέρασε” όποιον βρήκε μπροστά του καθώς και τον τερματοφύλακα Καρατζά μπήκε με την μπάλα μεσα στα δίχτυα.
Εξίσου δύο όμορφα γκολ πέτυχε και ο Οικονομόπουλος στο 77′ και 79′.
Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν ο Νταλής με πέναλντι στο 68′ και ισοφάρισε σε 1-1 και ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 4-2 στο 81′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαυρομάτης Π. με βοηθούς τους Αρβανιτάκη Γ. και Μανούρα Ν.
Παρατηρητής Αγώνα ο κ. Φραγκάκος Κωνσταντίνος και Γιατρός αγώνα η κ. Νικολοπούλου Χρύσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι και των δύο ομάδων μέσα σε πολύ κόσμια ατμόσφαιρα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β’ (Μιχάλης Κατσάφαρος): Τσικόλας, Μαλλιαράκης, Παπασταματίου, Μουστόγιαννης (Αντύπας 46′), Καλιτσουνάκης, Κωστακόπουλος, Ζερβός, Λινάρδος (Μαρούγκας 85′) Οικονομόπουλος, Ανδρέου (Μύρτα 90′), Ταμπακάκης (Μούχο 46′).Στον πάγκο ακόμα οι: Λάλλος, Γεωργάς και Λανάϊ.

ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Καρατζάς, Λάγγιας (Φυτοζίδης 82′), Κορρές, Φραγκούλης, Μπάλασης, Μαλούσι Χατζηιωαννίδης, Τσιρικίδης, Νομικός, Νόλε, Βάτσης (89′ Ντάλης). Στον πάγκο ακόμα ο Πουμπουρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ