Αήττητος Σπάτων απο τα παλιά! Διέσυρε τον Αχαρναϊκό με 6-0 !!

Εντυπωσιακή νίκη του Αήττητου Σπάτων με 6-0 επί του ιστορικού Αχαρναϊκού !

Ο Αήττητος ήταν καταιγιστικός από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας σε κέφια τον «γερόλυκο» Μανώλη Λύγκο και φτάνοντας να προηγείται στην ανάπαυλα με 4-0! Στο 16′ ο Χοτζάι άνοιξε το σκορ με σουτ μετά απί ασίστ του Λύγκου, ενώ τέσσερα λεπτά μετά (20′) ήταν η σειρά του Παπάζογλου να σκοράρει με σουτ, ξανά από ασίστ του Λύγκου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πάλι για το 3-0 του Παπάζογλου με κοντινό σουτ στο 40′, ενώ στο 45′ ο 39χρονος φορ ανέλαβε δράση, διαμορφώνοντας το 4-0 με σουτ. Στο 70′ ο Λύγκος πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και δέκα λεπτά μετά (80′) ο Νταής βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σπάνου για το τελικό 6-0!

Διαιτητές: Φωστέρης, Κάλλης-Σούζας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Κονόμι, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Μουρούτης, Τσιαχμιατιώτης (72′ Γκιορντούμι), Καραγιάννης (46′ Φύτιλης), Παπάζογλου (72′ Νταής), Σιάννης, Λύγκος, Σεΐτι (68′ Σπανός), Χοτζάι (81′ Στυλιανόπουλος)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Οικονόμου (42′ Μαρτίνες), Νάκας (42′ Σάκα), Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (56′ Γκούφας), Βλαχίδης (56′ Τσιμπουρλάς), Πινιώτης, Σερέπας, Νατσιόπουλος, Μπάκος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ