Απολαυστικός ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ με φαντασία και εκτέλεση! Εφτάρα στον Παθιακάκη!

Πολλά… χαμόγελα σκόρπισε ο “εφτάσφαιρος” Αστέρας Βάρης με την εμφάνισή του κόντρα στον Παθιακάκη. Οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα εμφανίστηκαν αγριεμένοι στο γήπεδο και σκόρπισαν την αντίπαλό τους με 7-0, παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής.

Ασταμάτητος ο Αστέρας πέτυχε την έκτη του νίκη σε ισάριθμα αποτελέσματα και απολαμβάνει μόνος του την κορυφή, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 7-0 στη Βάρη επί του Παθιακάκη. Σε ρελαντί ρυθμό ο Αστέρας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Οι “Αστεράτοι” της Βάρης παρουσίασαν και σε σημαντικό βαθμό, τα στοιχεία που δουλεύουν από την πρώτη μέρα με την τεχνική ηγεσία. Όλοι πίσω από τη μπάλα στην ανασταλτική λειτουργία, γρήγορη μετάβαση παιχνιδιού, πίεση σε όλο το γήπεδο και ομαδικό πνεύμα.

Ανάπτυξη με τη μπάλα κάτω, συνεργασίες και όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να πατούν στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι στα περισσότερα γκολ οι σκόρερ βρήκαν δίχτυα από πολύ κοντινή απόσταση, ή εντελώς ανενόχλητοι απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, διαρκές τρέξιμο απ’ όλους, αλληλοκαλύψεις και σωστές κινήσεις στο τακτικό σκέλος, οι παίκτες του Κάτσικα έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και άρχισαν να… πυροβολούν! Πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στο δεύτερο, ενώ είχαν και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Καλιαμπάκας, ενώ στο 32’ ο Δημητρόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (3-0) σημείωσε ο Ντούλιας στο 43ο λεπτό.

Στο 58΄ ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά έκανε το 4-0, στο 65΄ ο Παπάζογλου με σουτ το 5-0, στο 82΄ και στο 88΄ ο Παπανικολάου με δύο δικά του γκολ έκανε το 6-0 και το 7-0.

Ως κεντρικό συμπέρασμα, ο Αστέρας Βάρης δείχνει ότι έχει μπει στον σωστό δρόμο. Η ομάδα έχει αρχή και τέλος, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και πάνω απ’ όλα άπαντες προσπαθούν να εφαρμόσουν ό,τι ζητάει ο προπονητής.

Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Γκούβα και Τζαφόλια Δ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Μάναλης, Μάγγος (46΄ Παπάζογλου), Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης (56΄ Σανσαρόγλου), Καλιαμπάκας, Νιούμαν (63΄ Παπανικολάου), Ντούλιας (46΄ Μίχος)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Σπανός, Κατσαρίδης, Ανεζύρης (57΄ Δημάτσας), Λειβαρτζινός, Λύχνος, Μangalagiu, Σουλιμάν, Κατσιγιάννης, Κωστένογλου, Ρόμπολας, Σιάτης (61΄ Δρόσος)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ