«Εξάσφαιρος» Αστέρας Βάρης με Ντούλια και Καλλιμάνη ξέσπασε στον Αήττητο Σπάτων

Ο Αστέρας Βάρης αιφνιδιάστηκε, αντέδρασε και παίζοντας για ακόμη ένα παιχνίδι ελκυστικό ποδόσφαιρο δεν άφησε κανένα περιθώριο διεκδίκησης αποτελέσματος από τον Αήττητο Σπάτων, σημειώνοντας έξι τέρματα, με τους έμπειρους Ντούλια, Καλλιμάνη και Ερρίκο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές και πάλι ήταν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Μπελαβράκης, Μπάκας, Χριστίνης και Diagne Barra να κάνουν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο!

Ο “Μπέλα” απέδειξε γιατί θεωρείτε ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στην Ανατολική Αττική στη θέση του, δύο κερδισμένα πέναλτι, ασίστ για γκολ, σέντρες πάρε-βάλε στους επιθετικούς και μία ιδιοφυή μπαλιά που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ.

Μπάκας και Χριστίνης με μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση έδειξαν ό,τι ωριμάζουν και ποδοσφαιρικά, κρατώντας τη μπάλα όταν χρειάζεται, βγάζοντας ξαφνικές κάθετες πάσες και αρκετές ασίστ για γκολ.

Ο ογκόλιθος της άμυνας της Βάρης, Diagne Barra, έδειξε γιατί ο νέος Αστέρας ξεχωρίζει… Αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, ο ταλαντούχος άσος έβγαζε βαθιές μπαλιές στους επιθετικούς της ομάδας και στα τελευταία λεπτά χρίστηκε και σκόρερ, ύστερα απο κερδισμένο πέναλτι του ίδιου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με σουτ του Παναγιώτου από θέση εκτός περιοχής.

Οι παίκτες του Καβάση αντέδρασαν άμεσα και με τον Ντούλια να βγάζει καταπληκτική αριστερή σέντρα στον Καλλιμάνη ισοφάρισε για τον Αστέρα σε 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κοφσανίδης έβγαλε σέντρα, ο Μπελαβράκης έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 16′ οι πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Νίκα με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Μπελαβράκη ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και στο 21′ έφτασαν στο 2-1 με πλασέ του Ντούλια ύστερα από ασίστ του Μπελαβράκη! Στο 35ο λεπτό ο Ντούλιας βρέθηκε μέσα στη περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι! Στο 45′ ο Καλλιμάνης σκόραρε με πλασέ μετά από ασίστ του Μπελαβράκη, κάνοντας το 3-1.

Στο 54′ οι αριθμητικές ισορροπίες επανήλθαν, καθώς αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα για απώθηση ο Μάγγος.
Στο 61′ ο Μπελαβράκης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε ο Ντούλιας για το 4-1. Στο 85ο λεπτό ο Μπάκας έβγαλε καταπληκτική ασίστ στον Ερρίκο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-1.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Diagne Barra ανέβηκε στα χαφ και με εξαιρετική προσωπική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στη περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 6-1.

Διαιτητής: Λάμπρου
Βοηθοί: Κωστάκης-Ξουρίδας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος (73′ Μεϊμάρογλου), Ντιαγνέ, Μάγγος, Μπάκας, Χριστίνης (77′ Φαμέλης), Καλλιμάνης (63′ Ερρίκος), Ντούλιας (63′ Νιούμαν), Μπελαβράκης (73′ Γκέργκη)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Κότσαρης, Μιλάι (34′ Γκιορντούμι (71′ Αβντίου)), Παναγιώτου, Νίκας, Νταϊφώτης, Ιωαννίδης, Χοτζάι, Ζιβάνοβιτς, Κοβάνης, Σπανός, Κολονέρος.

Επιμέλεια: Τσιφλίκας Γιώργος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ