Κρυονέρι: Σοβαρός τραυματισμός του Διαμαντή Αννινου!

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-0

Αυτή ήταν μιά μαύρη ήττα για την ομάδα μας. Ολα περνάνε σε δεύτερη μοίρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Διαμαντή Αννινου.

Σε μιά φάση που δεν υπήρχε πρόθεση από κανέναν για σοβαρό τραυματισμό ο Διαμαντής έπαθε ένα σοβαρό κάταγμα στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ για να διαπιστωθεί ο σοβαρός τραυματισμός του.

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει εγχείρηση στο τραυματισμένο του πόδι και ευχόμαστε όλοι μας να πάνε όλα καλά για τον άτυχο Diama ! Tον Διαμαντή συνόδευσε στο ΚΑΤ ο Πρόεδρος της ομάδας μας Κος Δημήτρης Τσαπάρας . Από τη πρώτη στιγμή του τραυματισμού όλοι στάθηκαν δίπλα του (αντίπαλοι, γιατροί αγώνα ,συμπαίκτες κ.α) για κάθε βοήθεια και τους ευχαριστούμε.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι το σημαντικό ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του Προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Κου Δημήτρη Γιαρένη και ο συντονισμός της υποδοχής του παιδιού στο ΚΑΤ από τον Κο Πέτρο Κόνιαρη που τους ευχαριστούμε αμέριστα για το ενδιαφέρον τους.

Στο Διαμαντή ευχόμαστε όλοι γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή σε αυτό που του αρέσει να κάνει !Ολοι θα είμαστε κοντά του !

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ