“Κανένας Σαρωνικός δεν χρειάζεται την εύνοια κανενός”!

Η ανάρτηση του Αήττητου Σπατων για τον αγώνα με τον Σαρωνικό Αναβύσσου:

κανένας Σαρωνικός δεν χρειάζεται την εύνοια κανενός και κανένας ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ F.C δεν θα ανέχεται για πολύ ακόμα την αδικία η οποία συνεχώς του στερεί βαθμούς,

☆Ήττα χθες για την ομάδα μας από τον Σαρωνικό με σκόρ 2-3 αν και προηγηθήκαμε δύο φορές.

Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας αρκετές φάσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν μη τι άλλο δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από καμία διαιτησία γιατί διαθέτει μια πολύ ποιοτική ομάδα και μένω ΕΔΩ.Προηγηθήκαμε στο 22 λεπτό με τον Τσουχλαράκη μετά από πολύ ωραία ενέργεια,στο 30 λεπτό ισοφάρισε το παιχνίδι ο Γκαβασιάδης,στο 30 λεπτό χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε και πάλι με τον Τσουχλαράκη δυστυχώς δεν έγινε αυτό αλλά στο 36 λεπτό ύστερα από ωραία ενέργεια του Χοτζάι που επιχείρησε σουτ στην αντίπαλη εστία ο Λύγκος από κοντά εκμεταλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και σημείωσε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53 λεπτό του αγώνα ύστερα από αδράνεια της άμυνας ο Γκαβασιάδης σημείωσε ακόμα ένα τέρμα. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες από τις οποίες κάποιες σταματούσαν και δημιουργούσαν απορίες εκτός από τον φίλαθλο κόσμο και σε εμάς. Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 79 λεπτό όπου δόθηκε πέναλτι σε μια προσπάθεια του Δελαπόρτα να μπει μέσα στην περιοχή και τον Νταή να προσπαθεί να τον ανακόψει.

Δεν θα συνεχίσουμε να γινόμαστε για κάποιους γραφικοί αναρτώντας συνεχώς βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις (οι οποίες έχουν ενδιαφέρον σε κάθε αγωνιστική) γιατί δεν αλλάζει κάτι ίσα ίσα δημιουργεί μίσος στον κόσμο πράγμα που δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση, αλλά να γνωρίζετε Κύριοι ότι κανένας Σαρωνικός δεν χρειάζεται την εύνοια κανενός και κανένας ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ F.C δεν θα ανέχεται για πολύ ακόμα την αδικία η οποία συνεχώς του στερεί βαθμούς, ούτε θα βρισκόμαστε καθε λίγο και λιγάκι στα γραφεία της Ένωσης για να δημιουργούμε εντυπώσεις (Δεν το έχουμε πράξει ποτέ).

Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά ορισμένοι ξεχνάτε ότι αξίζει τον σεβασμό όλων γιατί την Ένωση την έχει εκπροσωπήσει επάξια στις μεγαλύτερες κατηγορίες για πολλά χρόνια.

Λίγο σεβασμό τίποτε άλλο σε ένα απο τους πιο ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ της Ένωσης.☆

Αήττητος Σπάτων (Παπαϊωάννου Γιώργος): Καλούδης Ν,Τσουχλαράκης Λ,Σερμαγιάς Π, Μουρούτης Κ, Τσιαχματιώτης Μ, Καραγιάννης Τ, Κουβαράς Κ, Νταής Αγγ, Λύγκος Μ, Σεϊτι Τζ, Χοτζάι Ν

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Τσίτσης Γ και ο Σπανός Αγγ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ