Μόνος πρώτος ο Αστέρας Βάρης!

Καταιγιστικός για ακόμη μια φορά ο φετινός Αστέρας Βάρης, πήρε πολύ σημαντικό “διπλό” μέσα στον Άγ. Στέφανο επί του Ολυμπιακού και έτσι έμεινε μόνος πρώτος στη κορυφή της Α’ κατηγορίας.

Μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καβάση, μπήκαν φουριόζοι, στο ντέρμπι με τον Αγ. Στέφανο και κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 χάνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Απο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε όλο το γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Καλλιμάνη, όταν έπιασε τη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ερρίκου.

Το επιθετικό κρεσέντο των παικτών της Βάρης συνεχίστηκε με αποκορύφωμα το δοκάρι στο σουτ του Ντούλια στο 20ο λεπτό.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με μακρινά σουτ, αλλά όπου χρειάστηκε ο Μαρινάκης ήταν στη θέση του κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σεΐτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88′.

Διαιτητής: Φωστέρης
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Παπαδιώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Γιάννης Μαγγίνας): Γαρδούνης, Μανουσογεωργάκης (65′ Πιζάνιας), Ερέκι, Ψαρρός, Μανιδάκης (46′ Ρούμπος), Παπαδογιωργάκης, Γενούζης (46′ Μαγγίνας), Ζιβάνοβιτς, Αμπντουραχμάνι, Σεΐτι, Οσμενάι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Μπάρα, Μάγγος, Ερρίκος (86′ Κοφσανίδης), Χριστίνης (86′ Φαμέλης), Καλλιμάνης, Ντούλιας (60′ Μπάκας), Μπελαβράκης

 

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης, Γιώργος Καβάσης, για τη σημαντική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Αγ.Στεφάνου δήλωσε στο vivasports.gr :

“Μία πολύ σημαντική νίκη και δίκαιη νίκη σε μια πολύ δυνατή έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα!
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο τη συνολική απόδοση όλων των παιδιών, αν και θα έπρεπε να είμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί στις πολλές τελικές προσπάθειες που δημιουργήσαμε! Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την διάθεση την προσπάθεια και την συνολική τους απόδοση!”

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ