Ολυμπιακός Βάρης – Παλληνιακός 0-3

Δείτε την ανάρτηση του Παλληνιακού

Σ ενα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις ο Παλληνιακός Α.Ο κέρδισε με 3-0 τον νεανικό Ολυμπιακό Βάρης.

Στο πρώτο ημίχρονο αν και ο Παλληνιακός είχε τη κατοχή και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 35′ σημείωσε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομάδα του Παλληνιακού μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και μόλις στο 47′ ο Μπεγλετζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Στο 62′ ο Παπάζογλου σημείωσε το 0-2 μετά από κάθετη μπαλιά του Αργυρίου.

Ο Παλληνιακός συνέχισε να πιέζει και στο 73′ σε κόντρα επίθεση ο Κούσης έσπασε τη μπάλα στο Καραγιώργο και μετά τη κόντρα ο Παναγιώτου την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά γράφοντας το τελικό 0-3.
Στο 84′ ο προπονητής του Παλληνιακού έδωσε χρόνο συμμετοχής στους 16 χρονους και πολλά υποσχόμενους Κόκκινο και Μπίμπα που έκαναν ντεμπούτο με τη Α. Ομάδα.

Παλληνιακός (Ν. Μαρωνίτης)
Κονόμι, Καραμπιέτ, Γιαννόπουλος (84′ Μιχαήλ), Γκαμάλ, Σταμούλης, Αργυρίου, Παπάζογλου( 78′ Τσεμπελίκος), Παναγιώτου, Ψιλοπάτης (60′ Κούσης), Μπεγλετζής(84′ Κόκκινος), Καραγιώργος(84′ Μπίμπας).

Ολυμπιακός Βάρης( Γ. Τσιριγώτης)
Ηρακλής, Μπεκιάρης, Ζηγοκώστας(Phestvenidze) Παπαντώνης, Τουρπέτας, Καρκασίνας, Καλτσάς(Behari) Μπαμπούνης, Πορουτσίκης, Αγγελής( Γαβαλάς), Beli(Στεργιόπουλος)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ