Ο Πάπιος είναι εγγύηση για το μέλλον του Αστέρα Βάρης !

Χθες το απόγευμα, παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση και οι εκλογές του Κυανου Αστέρα Βάρης, κι όσο και αν αγωνιούν κάποιοι αναφορικά με το αν οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν σε δρόμους επιτυχιών τα επόμενα χρόνια, ένα είναι το σίγουρο.

Ο Δημήτρης Πάπιος, θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται ώστε ο Αστέρας Βάρης να παραμείνει ισχυρός και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε οι «κυανόλευκοι» να στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα. Ο Αστέρας θα προχωρήσει ενωμένος, με τον κόσμο της ομάδας να είναι στο πλευρό του Δημήτρη Πάπιου.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» πήρε ξανά την ψήφο εμπιστοσύνης από το σύνολο των μελών του ΔΣ. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος των 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο αντιπολιτευόμενος Δημήτρης Δαβάκης, που αμφότεροι είναι μέλη στο ΔΣ του Αστέρα.

Στο νέο ΔΣ της ομάδας μπαίνει και ο Αντρέας Αντάρτης, ο οποίος είναι από πέρυσι στο νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του Αστέρα και έχει ήδη κάνει σπουδαία οργανωτικά βήματα.

Σήμερα είναι το νέο ΔΣ του Αστέρα Βάρης όπου θα συνέλθει σε σώμα.

Πλέον, άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση για να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και στη Γ’ Εθνική!

 

 

με πληροφορίες απο  ΕΠΣΑΝΑ Στη Σέντρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ