«Πεντάσφαιρος» ο Αστέρας Βάρης– «Σκόρπισε» τα Καλύβια

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το… γκάζι ο Αστέρας Βάρης  φιλοδώρησε με πέντε γκολ τα Καλύβια και έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ!

Ο Κάτσικας στρώνει το… χαλί στους νέους!

Λεοντίου, Λάσκος, Κοφσανίδης, Δημητρόπουλος όλοι τους γεννηθείς το 1999 ξεκίνησαν βασικοί και ο Βεϊόγλου (1998) μπήκε αλλαγή!

Οι νέοι του Αστέρα Βάρης δεν περίμεναν το ματς με τα Καλύβια για να δείξουν στον προπονητή τους ότι διαθέτουν ταλέντο. Ο Κάτσικας βλέπει καθημερινά τους πιτσιρικάδες στις προπονήσεις και τους φτάνει στα… όρια τους, προκειμένου να τα ξεπεράσουν.

Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός έχει αποδείξει στην προπονητική του πορεία ότι του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά (χρόνια στις Μικτές Αθήνας) και όταν δει κάποιον που αξίζει, τότε δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει και να τον βοηθήσει στην εξέλιξη του.

Τα δείγματα γραφής είναι θετικά και το «νέο αίμα» του Αστέρα δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Ο Κάτσικας τους στρώνει το “χαλί” και περιμένει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του να κάνουν το επόμενο βήμα και να το… πατήσουν. Από αυτούς εξαρτάται!

Η ανάλυση του αγώνα

Με μια γκαζιά στο πρώτο 20λεπτο, ο Αστέρας Βάρης έκανε το 2-0, «καθάρισε» τη νίκη επί του ΠΑΟ Καλυβίων και αυτόματα έβαλε τη μηχανή στο… ρελαντί.

Ο Σάμιος εκτέλεσε φάουλ ο Χαραλάμπους (Καλύβια) πρόλαβε τον Μάγγο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντούλιας έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά, Καλιαμπάκας απέφυγε τον αμυντικό και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Ηταν προφανές ότι όλα είχαν τελειώσει, αφού οι 3 βαθμοί μπήκαν γρήγορα στο σακούλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντούλιας στο 58΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ανέβασε στο δίχτυ του σκορ σε 3-0.

Στο 80΄ ήταν η σειρά του Χαλκιά να σκοράρει και να κάνει το 4-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 92΄ ο Παπανικολάου γράφοντας το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Τριγάζης Βοηθοί: Δελατόλας – Αλεξόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 5-0 (2-0)

13΄ αυτογκόλ Χαραλάμπους, 18′ Καλιαμπάκας
58′ πεν. Ντούλιας, 80΄ Χαλκιάς, 92΄ Παπανικολάου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς , Λεοντίου, Λάσκος, Κοφσανίδης (95΄ Βεϊόγλου), Μάγγος, Δημητρόπουλος, Σάμιος , Καλιαμπάκας (73΄ Μπίτιλης), Παπάζογλου (81΄ Δάρας), Ντούλιας (81΄ Παπανικολάου)

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Παππάς, Χάιδος, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Πάτσης, Κετέογλου, Αλεξίου (74΄ Κωτσίου), Λάπας (85΄ Σύρος), Χαραλάμπους, Μάτι (46΄ Ντούνης), Μαυροθαλασσίτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ