Β ΕΠΣΑΝΑ: Βουλιαγμένη – Δόξα Αγ. Άννας 6-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στα πλαίσια της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Δημοτικό στάδιο Βούλας, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 6-0 την ομάδα της Δόξας Αγίας Άννας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους και τους παίκτες μας να δείχνουν υπομονή στο παιχνίδι τους. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας έδειξαν απειλητικοί με το Κριλή (18′) να δέχεται μεγάλη μεταβίβαση από τον Εστυλιανίδη και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να λέει όχι στον επιθετικό μας. Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε τις πολλές στατικές φάσεις και κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο πλασέ του Κριλή (37′) μετά από κόρνερ του Λεβέντη με το 1-0 να σφραγίζει τις προσπάθειές των 22 ποδοσφαιριστών για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να φτάσει στην επιτυχία και κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσε δυνατότητα να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ με το με το Κριλή (55′), ύστερα από ωραία ατομική του ενέργεια. Ο Θωμαΐδης (61′) με άψογο κοντινό πλασέ ύστερα από εκπληκτική σέντρα του Διοκμετζίδη ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 3-0. Ο Θωμαΐδης (68’) ξανά έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας ένα πού όμορφο γκολ. Η παρουσία του Κοσμόπουλου έδωσε ταχύτητα στην δεξιά πλευρά της ομάδας, με τον παίκτη μας να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και να σερβίρει στο Θωμαίδη (81′) που ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 5-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Η ομάδα μας σημείωσε ένα ακόμη τέρμα με το Σπυρόπουλο (88′) να πραγματοποιεί το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Μουλόπουλος, Τσιμενίδης

Α.Ο. Βουλιαγμένης: (Κατράνας): Καταχανάκης, Tσαρούμης, Βλαχόπουλος, Καραούλης Μ., Διοκμετζίδης, Κριλής (79′ Ζαίμι), Κοσμόπουλος (89′ Τσίλης), Θωμαΐδης, Εστυλιανίδης (69′ Σπυρόπουλος), Μαχαιράς, Λεβέντης.

Δόξα Αγίας Άννας (Χατζηροδίτης) Μπούρδος, Γκιζάνης, Συνάνης, Νταγιαντάς, Θεοδόσης, Αναστασίου, Ιωακείμ (63′ Ζαχάρος), Κουσιώρης, Κατσιγιάννης, Μπουγιολάρι, Μουστακάτος.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ