Με το δεξί η Βουλιαγμένη το 2024!

 

Με νίκη ξεκίνησε η νέα χρονια η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Στον αγώνα που διεξήχθη τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κουβαρά, στα πλαίσια της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 1-2, την ομάδα της Α.Ε. Δόξα Κορωπίου.


Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν μερίδιο από τη κατοχή του παιχνιδιού και τους παίκτες μας να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Μετά το πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας κατάφεραν να απειλήσουν με το Θωμαΐδη (12′) να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την ωραία σέντρα του Κριλή. Μετά από ωραία μπαλιά του Μαχαιρά στη πλάτη της άμυνας, ο Θωμαίδης (21′) αφού κατέβασε άψογα τη μπάλα και ντρίπλαρε τον Σύρο, δεν μπόρεσε με κοντινό πλασέ να νικήσει το τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπάρδη. Η ομάδα της Δόξας με πάσες στη πλάτη της άμυνας μας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη ταχύτητα των Γκέρκι και Φενερίδη και   κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκίνη (33′) όταν ο νεαρός επιθετικός  πλάσαρε από κοντά το Καταχανάκη, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Στην συνέχεια ο καλός ρυθμός και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσαν  δυνατότητα να κυνηγήσουμε το γκολ της ισοφάρισης,  αλλά  ο Διοκμετζίδης (34’)  με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μαχαιρά (42′) που  δεν  μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το 1-0 να αποτελεί το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ψηλά, βγάζοντας πολύ ενέργεια. Ο Μαχαιράς έκλεψε τη μπάλα από τον Τσιγάρα και αφού  συνεργάστηκε άψογα με το Λογοθέτη, πάσαρε στον Θωμαΐδη που με ωραία πάσα βρήκε το Λεβέντη (66′) , ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η  ομάδα μας ήταν πολύ παραγωγική σε αυτό το διάστημα με τους  Μράντι και Λογοθέτη να συνεργάζονται άψογα, με το τελευταίο να βγάζει τη σέντρα και το Θωμαίδη (85′) με  πλασέ στη κίνηση από δύσκολη γωνία να μη μπορεί να βάλλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ.  Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μράντι (87′) ο Σύρος στη προσπαθεια του να απομακρύνει το κίνδυνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-2. Στην επόμενη φάση η ομάδα μας έμεινε με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λάππα(88′) με δεύτερη κίτρινη. Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικά με  το 1-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Διαιτητές: Κορωνιάς Κ. , Παπαδιώτης Χ. , Μακρής Α.

Α.Ο. Βουλιαγμένης: (Κατράνας): Καταχανάκης, Tσαρούμης, Λάππας, Καραούλης Μ., Διοκμετζίδης, Κριλής, Κοσμόπουλος (58′ Λογοθέτης), Θωμαΐδης (89′ Εστυλιανίδης), Μαχαιράς, Λεβέντης, Καραούλης Ι. (46 Μράντι) .


Α.Ε.Δόξα Κορωπίου (Τσαγδής) Μπάρδης, Κίνγκ, Σύρος, Νικολογιάννης, Φενερίδης, Παξιμάδης, Τσιγάρας, Χατζόπουλος, Κώνστας (80΄Μποτιώτης), Γκίνης (70 Παπαμιχάλης), Γκέργκι.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ