Αστέρας Βάρης Β’… 5 αστέρων!

Με 5άρα (5-0) επί του Πανβορειακού στο “Κ. Μπαγλατζής” ο Αστέρας Βάρης Β’ «χτυπάει» πρωτάθλημα και στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ!

Τα… τρομερά παιδιά του Παντελή Βασιλακόπουλου έβγαλαν χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή σε ακόμη ένα παιχνίδι τον Νίκο Γκερκι νίκησαν 5-0, πετυχαίνοντας την έκτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Βάρης Β’ έχει την καλύτερη επίθεση

Οι «μπέμπηδες» του Παντελή Βασιλακόπουλου έχουν πάρει στο χορτάρι 18 βαθμούς και ταυτόχρονα έχουν και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα! Οι Πολίτες της Βάρης έχουν πετύχει ήδη 21 γκολ με τους «μπέμπηδες» του έμπειρου τεχνικού να είναι μπροστά από τον Φοίβο Βάρης (20), τον Θησέα Ν.Μάκρης Β’ (20) και το Καπανδρίτι (13).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 16ο λεπτό έχασαν ευκαιρία με τον Γκέρκι να κάνει ένα γυριστό σουτ μέσα απο τη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 20ο λεπτό άνοιξε ο… χορός των γκολ με τον Τζάτζο να κάνει σέντρα απο δεξιά ο Ντρετσα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες του Αστέρα απείλησαν με τους Γκερκι και Ντρετσα με σουτ έξω απο τη περιοχή. Στο 40ο λεπτό συνδυάστηκαν όμορφα οι Στεργίοπουλος Σ-Δ. , Ντρετσα και ο Γκερκι πήρε τη μπάλα μπήκε στη περιοχή και ανατράπηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο οποίος ευστόχησε κάι έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Βασιλακόπουλου, μπήκαν με επιθετικό προσανατολισμό και μόλις στο 47ο λεπτό, ο Μυλωνάς συνδυάστηκε απο δεξιά με τον Φρούσση, που έβγαλε τη σέντρα και ο Στεργίου με πλασέ στη κίνηση έκανε το 3-0. Στο 60ο λεπτό, οι παίκτες του Πανβορειακού έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν σε εκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Μουρτοπαλλα, ο Καζαντζας έπιασε τη κεφαλιά, αλλά τα γρήγορα αντανακλαστικά του Λουπέτη κράτησαν το μηδέν στην εστία του. Στο 72ο λεπτό ήρθε το 4-0, με τον Μυλωνά να σεντράρει απο δεξιά και τον Γκερκι να πλασάρει υποδειγματικά, σημειώνοντας το δεύτερο του προσωπικό τέρμα. Το τελικό 5-0, διαμορφώθηκε απο τον εξαιρετικό Μυλώνα, στο 74ο λεπτο, όταν έκλεψε τη μπάλα απο αμυντικό του Πανβορειακού, μπήκε στη περιοχή και απο πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπανοδήμου. Στο 88ο λεπτό, ο Αγγελίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν απο πλεονεκτική θέση, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Σπανοδήμος.

Άριστη η διαιτησία των Σιμιτζη, Δασκαλάκη και Κωτσαινα.

Αστέρας Βάρης Β’ (Βασιλακόπουλος Π.): Λουπέτης, Τζάτζος, Στεργίοπουλος Σ-Δ., Αποστολόπουλος, Εκιζογλου, Στεργιόπουλος Ι., Μυλωνάς, Φρούσσης, Ντρετσα Αλμπερτμ Γκερκι, Καλλιγάς

Αγωνίστηκαν και οι: Στεργίου, Μουμτζής, Αγγελίδης, Φλωράτος

Πανβορειακός: Σπανοδήμος, Polemitis, Σεβδαλής, Καραμήτρος, Μοσχολιός, Σπύρου, Καζαντζας, Χαμζαι, Αδάμος, Μουρτοπαλλας, Λινάρδος

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ