Καταγγελία Αστέρα Βάρης για προπηλακισμό γονέα αθλητή!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Κυανού Αστήρ Βάρης για όλα όσα έγιναν στον αγώνα της Β’ ομάδας με τον Πανβορειακό Α.Σ. .

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανβορειακου για την προσπάθεια και το μαχητικό πνεύμα που επέδειξε. Πέραν κάποιων διενέξεων αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα τόσο πριν όσο και μετά το πέρας της αναμέτρησης όλα ήταν ήρεμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Οφείλουμε όμως να κατακρίνουμε τον προπηλακισμο από όπως συνηθίζεται πολύ περισσότερους φιλάθλους, γονέα αθλητή μας που απλα πηρε το μέρος του γιου του σε μια φαση…

Παρενέβησαν ψυχραιμότεροι όπως λέμε αλλά για πόσο ακόμα θα περιμένουμε τους ψυχραιμοτερους να σταματήσουν ένα τέτοιο γεγονός;

Για ποιο λόγο να πρέπει να φύγει άνθρωπος της ομάδας μας από τον πάγκο και να πάει στην κερκίδα για να μεταφερθούν οι γονείς ποδοσφαιριστών μας σε μια γωνιά με ελλιπή ορατότητα παρότι έκαναν τόσο δρομο να έρθουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, υπήρχε ένας νεαρός διαιτητής που κατανοούμε ότι λόγω απειρίας έκανε λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων και για τον λόγο αυτό του είπαμε ότι ήταν σεβαστή η προσπάθεια του.

Στην φάση όμως του μοναδικού τέρματος με αδιάψευστο μαρτυρα το βίντεο του αγώνα γίνεται ο ορισμός του φάουλ στον τερματοφύλακα μας.

Ο βοηθός όντας στην ευθεία και περίπου 15μ από την φάση δεν επισήμανε την εξόφθαλμη παραβαση.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο ίδιος ως πρώτος διαιτητής έδειξε 2 κίτρινες κάρτες σε αντίπαλο χωρίς να τον αποβάλλει την στιγμή που υπήρχε ισοπαλία.

Αποδεχτήκαμε το λάθος ως ανθρώπινο και δεν ζητήσαμε καμία τιμωρία, όπως το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, όμως, παύει να είναι σύμπτωση…

Στον αγώνα της Κυριακής χρησιμοποιήθηκαν 5 παίκτες των Κ17 και Κ16, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία αυτής της ομάδας να αγωνίζονται νεαροί αθλητές ώστε να αποκτούν εμπειρίες.

Δεν θέλουμε όμως σε καμία περίπτωση αυτό, να θεωρείται αδυναμία και εύκολο θύμα το νεαρό της ηλικίας των παιδιών (πιστεύουμε ότι ισχύει και για τις άλλες ομάδες Β).

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί στο μέλλον να εκδώσουμε ανακοινώσεις ανάλογου περιεχομένου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ