Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών – ΑΟ Βουλιαγμένη 1-3

Tη νίκη-πρόκριση πέτυχε η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου για τη 1η Φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, η ομάδα μας μετά από καλή εμφάνιση, πήρε δίκαια το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, κερδίζοντας με σκορ 1-3 τον ισχυρό Ο.Α. Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς και διάθεση για δημιουργικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας είχε  την υπεροχή και με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Θωμαΐδη (8′), ύστερα από σέντρα ακριβείας του Καρβούνη. Ο Εστυλιανίδης (17′) επιχείρησε σουτ από το ύψος της περιοχής σημειώνοντας ένα ακόμη όμορφο τέρμα κάνοντας το 0-2 για την ομάδα μας. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθήσαν με πλαγιοκοπήσεις να απειλήσουν χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι ο Κριλής (22′), μετά από φάση διαρκείας με άψογο πλασέ έκανε το 0-3  που ήταν και το σκορ ημιχρόνου δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα μας.

Παρά το εύρος του σκορ εις βάρος τους οι γηπεδούχοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι, παρουσιάζοντας μάλιστα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ όταν η μπάλα ύστερα από σουτ του Σταματόπουλου βρήκε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας μας. Η ομάδα μας ωστόσο συμπεριφέρθηκε πολύ καλά  εμποδίζοντας τον αντίπαλο να δημιουργήσει προοπτικές για γκολ και συνέχισε να είναι απειλητική χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Καρβούνη (81′) και Σπυρόπουλο (87′). Μεγαλύτερη στιγμή στον αγώνα για τον Αχιλλέα το κοντινό πλασέ του Κόφι (75′) που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Καταχανάκης. Αναλυτικά

Διαιτητές: Σιμιτζής Θ., Πρίφτης Σ., Δελατόλας Σ.

Α.Ο. Βουλιαγμένης (Κατράνας): Καταχανάκης, Μπεκιάρης (81′ Καραγεωργάκης), Καρβούνης, Λάππας, Γεωργίου (60′ Λεβέντης), Κριλής (81′ Διοκμετζίδης), Εστυλιανίδης,  Μπίνας, Μαχαιράς (60′ Καραούλης), Τσίλης, Θωμαΐδης (60′ Σπυρόπουλος)

Ο.Α. Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών (Βολιώτης): Αθανασόπουλος, Νταλάνι, Πουλής, Ντεμπά (85′ Κωνσταντινίδης), Μαραντίδης, Παγιάι, Νίκας, Σταματόπουλος (70′ Μπιμπίκας), Νικολόπουλος, Κόφι (80′ Σμυρναίος), Τσιουρής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ