Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Βουλιαγμένη – Μαρκό 0-1

Η δημοσίευση του ΑΟ Βουλιαγμένης για τον αγώνα με τη ΜΑΡΚΟ :

Δεν κατάφερε η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου να πάρει το εισιτήριο για την είσοδο της στους του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης τη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό με σκορ 0-1 από τον Γ.Σ. Μαρκό.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να διεκδικήσουν την πρόκριση και έδειξαν ότι το κίνητρο ήταν υψηλό και για τους 22 ποδοσφαιριστές. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχοντας την υπεροχή είχε δοκάρι με τον Σταμάτη (3′) και προσπάθησε με πλαγιοκοπήσεις να απειλήσει χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει ουσιαστική και επικίνδυνη για την εστία του τερματοφύλακα μας Μουλιανάκη. Η ομάδα μας με καλή ανάπτυξη από το αμυντικό τρίτο άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και απείλησε με ωραία ομαδική προσπάθεια από αριστερά με το τερματοφύλακα της Μαρκό Βουτσελά να νικάει το Καρβούνη (43′) σε τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Μετά την εκτέλεση  του κόρνερ από το Λογοθέτη ο Καρβούνης (44′) και πάλι με εκπληκτικό σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βουτσελά, με αποτέλεσμα η ανάπαυλα να βρει ισόπαλες τις δύο ομάδες με σκορ 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας  παρέμειναν συγκεντρωμένοι, παρουσιάζοντας μάλιστα καλύτερο πρόσωπο. Βγήκαν στην επίθεση, πίεσαν ψηλά, με μοναδική καλή στιγμή την αντεπίθεση με το Καραούλη Ιάσωνα (78′), να μη βλέπει τη πάσα στο Σπυρόπουλο που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση. Η ομάδα της Μαρκό εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να το καταφέρει. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν τελικά τη πρόκριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Rodrigo Pacheco (90′). Το τελικό 0-1 βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλου.

Διαιτητές: Νικολαίδης, Σταυρόπουλος, Γιαννίκος .

Α.Ο. Βουλιαγμένης: (Κατράνας): Μουλιανάκης, Κοσμόπουλος, Καρβούνης( 46′ Λάππας), Τσαρούμης, Καραούλης Μ. (46’ Μαχαιράς), Βλαχόπουλος (80′ Μπάρδης), Κριλής (46′ Θωμαΐδης), Τσίλης, Σπυρόπουλος, Λογοθέτης (60′ Γεωργίου), Καραούλης Ι.

Γ.Σ. Μαρκό (Μπαδήμας) Βουτσελάς, Μωραιτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης, Σταματής, Ευθυμίου, Γκίνι, Πίκουλας, Χριστόπουλος, Πιέτρης, Pacheco .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ