Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Με ήρωα τον Μπονατάκη, ο Αχαρναϊκός απέκλεισε τον Άρη Βούλας!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Αχαρναϊκός που επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3 του Κυπελλούχου Άρη Βούλας στο δημοτικό στάδιο Αχαρνών (1-1 κανονική διάρκεια).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “πράσινους” ήταν ο γκολκίπερ Μπονατάκης, ο οποίος στη «ρώσικη ρουλέτα» πραγματοποίησε τρεις αποκρούσεις!

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 58ο λεπτό με τον Μανωλιά να παίρνει το «ριμπάουντ» από τη δική του εκτέλεση πέναλτι που απέκρουσε ο Γκόλφης και από κοντά να ανοίγει το σκορ (1-0). Οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με προβολή του Χατζή στο 88′ ύστερα από σέντρα του Γκιούρα, έφεραν το ματς στα ίσια και το έστειλαν στην ημίωρη παράταση. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο Μπονατάκης έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις και χάρισε τη πρόκριση για την ομάδα του!

Η διαδικασία των πέναλτι
Χατζής 0-1
Μάναλης (Απόκρουση Γκόλφη)
Γκούρα (απόκρουση Μπονατάκη)
Καλτσάς 1-1
Φουκαράς (απόκρουση Μπονατάκη)
Παπαδόπουλος 2-1
Πατερίτσας 2-2
Ταμπάκης 3-2
Αφράτης 3-3
Σπυρίδης (απόκρουση Γκόλφη)
Γκόλφης (απόκρουση Μπονατάκη)
Καρμοίρης 4-3

Διαιτητές: Αρφάνης, Τσελεπίδης-Αλεξοπούλου

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Μπονατάκης, Γκούφας (59′ Γεωργακής), Δημακάκος, Ηρακλής (59′ Μάναλης), Βασιλείου, Καρμοίρης, Βλαχίδης (59′ Καλτσάς), Τσιμπουρλάς (59′ Παπαδόπουλος), Στραβομύτης (84′ Βασιλόπουλος (100′ Ταμπάκης)), Μανωλιάς.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Γκιούρα, Κωστόπουλος (46′ Γιαννόπουλος), Μεστερένκο, Αφράτης, Ρουλάκης (95′ Πατερίτσας), Μιραφιόρι (78′ Γιώτης), Μπρης, Ζόνγκα, Ιατρού (46′ Χατζής), Κριλής (46′ Φουκαράς).

(με πληροφορίες soccerlive.gr)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ