Στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ η Μαρκό, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ , προκρίθηκε η Μαρκό επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Βάρης σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Άρτεμις. “Χρυσός” σκόρερ για τη Μαρκό ο Σάμιος, εντυπωσιακή εμφάνιση απο τον τερματοφύλακα της Βάρης, Γιώργο Μαρινάκη που απέκρουσε πέναλτι!

Η Μαρκό μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ με τον Γιαννιτσανη να σεντράρει και τον Ντοτη να κάνει σουτ στη κίνηση αλλά ο Μαρινάκης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 25ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Μαρκό με τον Ντοτη να βγάζει ασιστ στον Πίκουλα που πλάσαρε αλλά ο Μαρινάκης απέκρουσε και πάλι. Στο 32ο λεπτό ο Δημητρόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα ο Kalela έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο το δοκάρι. Μερικά λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Καβάση, με τον Ντούλια να μπάινει στη περιοχή να σουτάρει απο πλάγια θέση αλλά ο Βουτσελάς απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Η πίεση των φιλοξενουμένων έγινε ακόμα μεγαλύτερη και στο 38ο λεπτό ο Χριστίνης απείλησε με σουτ απο πλάγια θέση αλλά και πάλι ο Βουτσελάς κράτησε το μηδέν για την εστία του. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βγήκαν στη κόντρα, ο Μαρκοπουλιώτης έκανε τη σέντρα ο Γιαννιτσανης έπιασε τη κεφαλιά αλλά κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης μπήκε πιο αποφασισμένος και για δέκα λεπτά πίεσε τη Μαρκό σε όλο το γήπεδο, με αποτέλεσμα, να χάσει ευκαιρίες με τους Kalela και Μπελαβράκη. Στο 67΄ ο Kalela, που πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά εξαιρετική εμφάνιση, σούταρε από τα τριάντα μέτρα αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βουτσελά. Στο 68΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που καταλόγισε ο Ζαχαρόπουλος σε χέρι του Δημητρόπουλου. Ο Παυλίδης εκτέλεσε αλλά ο Μαρινάκης απέκρουσε και βγήκε νικητής στην εσχάτη των ποινών.

Η λύση για την Μαρκο ήρθε από τον πάγκο. Στο 82΄ πέρασε στον αγώνα ο Σάμιος και στο 88΄ πέτυχε το γκολ που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του 1-0.

Στο 74′ ο Μαρινάκης μπλόκαρε στο σουτ του Λαζαρίδη, ενώ στο 77′ ο Βουτσελάς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ στο σουτ του Ντούνη. Στο επόμενο λεπτό (78′) η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Μεϊμάρογλου στο κόρνερ του Ντούνη. Στο 84′ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία: ο Σάμιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ, όμως ο Μαρινάκης έδιωξε και στη συνέχεια ο Λαζαρίδης σούταρε άουτ! Στο 89′ ο Σάμιος πηρε τη μπαλα από πλάγια θέση σούταρε και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του!

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος
Βοηθοί: Γκούβας – Κουλοχέρης

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Μπαδήμας): Βουτσελάς, (46΄ Λαζαρίδης), Μωραϊτάκης, Μαρκοπουλιώτης , Κιούσης, Γιαννιτσάνης, Παυλίδης (89΄ Μεγαρίτης), Ριτσοτάκης, Πίκουλας (82΄Σάμιος), Χριστοφιλόπουλος (73΄Ευθυμίου), Ντότης, Πιέτρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Καβάσης Γ.): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (91΄ Μπάκας), Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης (91΄Diagne), Μαγγανάς (60΄ Ψυχογιός), Ντούλιας, Kalela (60΄ Ντούνης)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ