ΑΟ ΖΩΦΡΙΑ: Αφιερωμένη η εκδήλωση στον Θωμά Παρτάλη

Αφιερωμένη στον μεγάλο άτυχο της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας, Θωμά Παρτάλη, ήταν η εφετινή κοινή εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας των Ακαδημιών και της Ανδρικής Ομάδας του Α.Ο. Ζωφριάς.

Ο δικός μας Tom τραυματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες σε τροχαίο κι ευχή όλων μας είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό πρώτα στην φυσική του οικογένεια κι ακολούθως στην… ποδοσφαιρική! Κι εφέτος εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, της δημοτικής Αρχής, αλλά και τοπικών συλλόγων βρέθηκαν στο πλευρό μας στη λιτή εκδήλωση, που έγινε σε αίθουσα του 4ου Γυμνασίου με έδρα τη Ζωφριά. Μεταξύ αυτών ο Γραμματέας της Βουλής, Ευάγγελος Λιάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αντωνόπουλος, η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Κουράση, ο Αναπληρωτής δήμαρχος εντεταλμένος για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής δήμαρχος Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, ο Γιάννης Κυριακού, εκπρόσωπος του υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα ο οποίος, παράλληλα, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή που αναγνώστηκε στην εκδήλωση.

Μην ψάχνετε ποιοι έκλεψαν την παράσταση… Σαφέστατα οι μικροί ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μας που απόλαυσαν κάθε στιγμή της γιορτής, ειδικά εκείνη με τα εδέσματα τα οποία προσέφερε κι εφέτος ο Α’ Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας Δημήτρης Στεργίου τον οποίο κι ευχαριστούμε και… διαδικτυακά! Στις παραδοσιακές ευχές που συνοδεύουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις εμείς θα σταθούμε με θέρμη κι ελπίζουμε να εισακουστούμε αυτή τη φορά, στην ατάκα του προπονητή των ακαδημιών μας, Σταύρου Σκέρλου, που ευχήθηκε να σταματήσει η ομάδα να είναι “τσιγγάνα” και ν’ αποκτήσει το δικό της ποδοσφαιρικό “σπίτι”, την οποία επανέλαβε και η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου! Από το στόμα σας και στο αυτί των ιθυνόντων… Ακόμα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Εύνικου Χρήστος Κ. Παππούς, ο επικεφαλής προπονητής του Judo Φυλής, Κωνσταντίνος Μάρκου, ο φίλος, φίλαθλος του Α.Ο.Ζ και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού, Κώστας Μπαγιώργας, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου, κυρίες Σοφία Χατζή και Φανή Γεωργακοπούλου, ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του planet webradio, Αναστάσης Ατζάμπος και ο χορηγός μας και επίσης οπαδός της ομάδας μας Παναγιώτης Τσάκας. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης, Εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς, πατέρας Ιγνάτιος, ο οποίος παρά την καθυστερημένη πρόσκληση που έλαβε από τον σύλλογό μας έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να δώσει το παρών και τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Ο προπονητής μας Γιώργος Αδάκτυλος έκοψε κομμάτι, εκπροσωπώντας την Ανδρική Ομάδα, κι ο κ. Σκέρλος την Ακαδημία. Μεγάλοι τυχεροί αναδείχθηκαν οι Αγγελος Αϊβαλιώτης και Παύλος Μπέκος, αντίστοιχα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολεοδομίας Νίκο Χατζητρακόσια ο οποίος μεσολάβησε για την εξασφάλιση του χώρου, καθώς και προς την διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, Αγγελική Καμαρινοπούλου που αποδείχθηκε… ιδανική οικοδέσποινα. Για κατακλείδα να ευχαριστήσουμε εν πρώτοις την φίλη και μέλος της παρέας μας, Ελευθερία Κεράνη και εν συνεχεία ΟΛΟΥΣ τους γονείς και κηδεμόνες της Ακαδημίας που φροντίζουν να βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας, ακόμα και σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση κι ευχές για υγεία και ευημερία σ’ όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ