Β ΕΠΣΑΝΑ: Εθνικός Λυκίας – Βουλιαγμένη 1-2

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Στον αγώνα που διεξήχθη τη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Μάκρης, στα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 1-2, τον Εθνικό Λυκίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν μερίδιο από τη κατοχή του παιχνιδιού και τους παίκτες μας να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας κατάφεραν να απειλήσουν με το Θωμαΐδης (5′) να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την ωραία σέντρα του Κριλή. Μετά από ωραία μπαλιά του Λάππα  στη πλάτη της άμυνας, ο Κριλής (7′) αφού κατέβασε άψογα τη μπάλα πλάσαρε, δεν μπόρεσε όμως να νικήσει το τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με τους Λάππα και Κριλή να συνεργάζονται άψογα, με το τελευταίο να βγάζει τη σέντρα και το Μπεκίαρη (18′) με  πλασέ στη κίνηση από δύσκολη γωνία να  βάζει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ κάνοντας το 0-1. Η ομάδα του Εθνικού με πάσες στη πλάτη της άμυνας μας προσπάθησε να απειλήσει και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με κεφαλιά του Δημοσθενιάδη (33′) ύστερα από μακρινή σέντρα του Μέντζιου που νίκησε το Καταχανάκη, κάνοντας το 1-1 που ήταν και  το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα όταν μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μπίνα ο Θωμαΐδης (68′) με εκπληκτική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε  το 1-2. Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικά με  το 1-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Αναλυτικά:

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας, Κορωνιάς

Α.Ο. Βουλιαγμένης: (Κατράνας): Καταχανάκης, Tσαρούμης,  Κοφσανίδης, Λάππας, Καραούλης Μ. (46′ Τσίλης),  Κριλής, Κοσμόπουλος, Θωμαΐδης, Εστυλιανίδης (62′ Λεβέντης), Μπεκιάρης, Μπίνας. 

Εθνικός Λυκίας (Ζορμπάς):  Βοτσίδης, Νάτσης, Μέντζιος, Χλιλάι (46′ Μποιμπέι), Κόλλιας, Τσαγκαρογιαννάκης, Τσιούμας, Μόκας (72′ Κόκκινος), Χατζηβαλσάκης (72′ Νικηφοράκης), Καραπάνος (65′ Γεωργιόπουλος), Λέος (46′ Ηλιόπουλος) .

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ