Ωρα τελικού κυπέλλου σήμερα στην Δυτική Αττική ΖΩΝΤΑΝΑ απο το vivasports.gr

Μέρα γιορτής για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Δυτική Αττική. Ολοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα Τετάρτη 24/4 στο γήπεδο του Βύζα στα Μέγαρα στις 18:00 όπου αναμετριούνται στο 20ο τελικό κυπέλλου ο ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ με τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση μέσα απο την ιστοσελίδα μας vivasports.gr , που εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα κάλυψης του μεγάλου τελικού.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 .

Παραγωγή: Γιώργος Τσιφλίκας – vivasports.gr
Τεχνική υποστήριξη: Ntelos Media
Περιγραφή: Ανέστης Τσακίρογλου

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Μανδραϊκός Α.Ο. επίσημα ιδρύθηκε το 1956 και αρχικά ανήκε στην EΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε.Π.Σ. Προϋπήρχε βέβαια από το 1931 ως Μανδραϊκός και για 2 σεζόν (1953-1955) ως Πανμανδραικό. Εμβλημά του η ελιά και αγωνίζεται με χρώματα το μπλέ και το λευκό.
Μετά από συνεχόμενες παρουσίες στη Γ’ κατηγορία Πειραιώς τη σαιζόν τη σαιζόν 1967-68 ανέρχεται στη Β’ κατηγορία ως δευτεραθλήτής ενώ τη σαιζόν 1969-70 κατακτά το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και ανέρχεται για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορί. Τη σαιζόν 1977-78 κατετάγει δεύτερος ωστόσο τιμωρήθηκε με υποβιβασμό για απόπειρα δωροδοκίας.
Τη σαιζόν 1985-86 κατακτά το νταμπλ καθώς τερμάτισε στη πρώτη θέση της Α’ κατηγορίας ενώ στο τελικό κυπέλλου επιβλήθηκε των Νέων Δραπετσώνας.
Στη Δ’ εθνική παρέμεινε για μια σαιζόν καθώς υποβιβάστηκε ωστόσο επανήλθε άμεσα καθώς τη σαιζόν 1987-88 κατάκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Πειραιώς για δεύτερη φορά.
Στη Δ’ εθνική διατηρήθηκε για 7 συνεχόμενες περιόδους έχωντας κατακτήσει ως καλύτερη θέση την 3η τη σαιζόν 1991-92 ενώ την ίδια σαιζόν υπήρξε φιναλίστ του κυπέλλου Πειραιά ηττηθείς από τον Περαμαϊκό.
Τη σαιζόν 1995-96 κατάκτα για τρίτη φορά το πρωταθλημα της Α Πειραιώς. Για 10 έτη περίπου ανεβοκατεβαίνει στην Α’ πειραιώς και τη Δ’ εθνική. Τη σαιζόν 2003-04 για τρίτη φορά στην ιστορία του φτάνει στο τελικό κυπέλλου όπου για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Ατρόμητο Πειραιώς.
Τη σεζόν 2005-06 υποβιβάζεται από τη Δ’ εθνική και την επόμενη σαιζόν συμμετέχει για πρώτη φορα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής όπου έχει στο παλμαρέ του 1 πρωτάθλημα τη περίοδο 2010-11 ενώ έχει φτάσει και 4 φορές μέχρι τον τελικό του κυπέλλου κερδίζοντας τις 3.
Τη σαιζόν 2012-13 κατέκτησε τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Δ’ εθνικης στη καλύτερη πορεία της ιστορίας του.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Εδώ και 4 χρόνια την Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου ανέλαβαν γονείς που έχουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες. Ξεκινώντας από το μηδέν, με σχέδιο, οργάνωση και πολύ εθελοντισμό, ο Μανδραϊκός έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό μεγάλο Αθλητικό Όμιλο, με 9 αθλητικά τμήματα, 440 αθλητές/αθλήτριες, 18 προπονητές: Ποδοσφαιρική Ομάδα, Αναπτυξιακή Ομάδα, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Volley, Tennis, Cheerleading, Σκάκι, Γυμναστική, Πεζοπορία και Ορειβασία Βασικός στόχος ήταν να δημιουργήσουμε αθλητικές ευκαιρίες στα παιδιά της Μάνδρας. Το καταφέραμε και συνεχίζουμε στοχεύοντας και σε άλλα αθλήματα, όπως το ping pong κλπ.

Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η βιτρίνα μας, το καμάρι της πόλης. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις στην αρχή όπως η απόσυρση από το πρωτάθλημα, ο υποβιβασμός και το χτίσιμο μιας νέας ομάδας με ταλέντα κυρίως από την περιοχή μας. Κάναμε ένα τριετή προγραμματισμό με στόχο να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Με υγεία, σχέδιο, οργάνωση σχεδόν επαγγελματική και σοβαρές χορηγικές συμφωνίες καταφέραμε το σημερινό ποδοσφαιρικό θαύμα. Στόχος είναι να υπάρξει προοπτική σε υψηλό επίπεδο, με υποστήριξη και με διάρκεια. Αδιαπραγμάτευτος όρος να υπάρχει επένδυση και στήριξη στην Αναπτυξιακή Ομάδα και στις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες μας. Βασικός αρωγός, υποστηρικτής και συνεργάτης είναι ο Δήμος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου αποτελείται από τους :

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΚΑΡΛΙΑΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ), ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΤΑΣΟΣ, ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ ΑΡΗΣ, ΤΣΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΚΑΙΣΑΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΤΣΑΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΠΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: 2
Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: 17
Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ / Α’ ΕΠΣΔΑ: 18/8
Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ: 5
Γ’ ΠΕΙΡΑΙΑ: 9
ΤΙΤΛΟΙ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ / Α’ ΕΠΣΔΑ: 3/1
Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ: 1
ΚΥΠΕΛΛΑ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΕΠΣΔΑ: 1/3
ΦΙΝΑΛΙΣΤΙ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΕΠΣΔΑ: 1/1
Ο Μανδραικός έχει κατακτήσει τρία τρόπαια στην Δυτική Αττική και ένα στον Πειραιά.

Ο φετινός πρωταθλητής ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ, στην ιστορία της Δυτικής Αττικής, είναι ΑΗΤΤΗΤΟΣ και ταυτόχρονα έχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ. Μέσο όρο έβαζε 4 γκολ σε κάθε αγώνα και δεχόταν… 0,33

2 συνεχόμενα πρωταθλήματα… ΑΗΤΤΗΤΟΣ !!!
Έχει να χάσει αγώνα πρωταθλήματος από την περίοδο 2021-2022, για 47 συνεχόμενα ματς δεν έχει ηττηθεί. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΡΕΚΟΡ.

ΡΟΣΤΕΡ:

Ποπονητικό τιμ: Ακης Τζουμερκιώτης(προπονητής),Θοδωρής Προύβας(γυμναστής), Θανάσης Ρούτης(προπονητής τερματοφυλάκων),Παναγιώτης Πιτέλης(Υγειονομικός),Αστρίτ Μουράτι(φροντιστής).

Τερματοφύλακες: Χρήστος Παλιγγίνης, Γιώργος Μαβίδης, Αριστείδης Τσαπουρνής.

Αμυντικοί: Νίκος Παντίδος, Κώστας Φραγκόπουλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Αγγελος Λογοθέτης, Φώτης Λογοθέτης,Γιώργος Φυσαράκης.

Μέσοι: Χρήστος Γκαβζίδης, Ηρακλής Γεωργιάδης, Βασίλης Καλικάντης,Ραφαήλ Γιουκαρής, Αθανάσιος Κόρμαλης, Χριστόφορος Πασαλίδης, Ιωσήφ Παροτσίδης.

Επιθετικοί: Ιωάννης Πασαλίδης, Κλόντιαν Βούκα, Μιχάλης Λελούδας,Χρήστος Χαλκίδης, Ανδρέας Στίσι, Γιώργος Κακοσίμος, Βοριάνι Χαλβατζίου.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Ο «Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Λιοσίων» ιδρύθηκε το 1963, έπειτα από τη συγχώνευση του «Πανλιοσιακού» και της «Προοδευτικής Λιοσίων» και ιδρυτής του συλλόγου αποτέλεσε ο Ιωάννης Παππάς. Εντάχθηκε αμέσως στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και την περίοδο 1969-70 προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ, 7 χρόνια μόλις από την ίδρυσή του. Ακολούθησαν σκαμπανεβάσματα μεταξύ Α’ ΕΠΣΑ και Β’ ΕΠΣΑ, κατακτώντας 2 φορές το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ τις περιόδους 1979-80 και 1983-84.

Από την περίοδο 1984-85 ξεκινά μια ελπιδοφόρα προσπάθεια ώστε ο Ακράτητος να προβιβαστεί στην Δ’ Εθνική. Αφού τερμάτισε 2 φορές στη δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα 1984-85&1985-86 κέρδισε τελικά την άνοδο στην περίοδο 1986-87, όποτε και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και στη συνέχεια έπειτα από αγώνα κατάταξης με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης στέφθηκε Υπερπρωταθλητής Αθηνών. Κατά την ίδια περίοδο (1986-87) έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στην Δ’ Εθνική κατηγορία έλαβε μέρος 6 συνεχόμενες χρονιές (1987-1993) φτάνοντας κοντά στην άνοδο τις περιόδους 1987-88 & 1988-89 1987-88. Στο διάστημα αυτό ανακαινίστηκε το δημοτικό γήπεδο Άνω Λιοσίων που αποτελεί φυσική του έδρα, καθώς το καλοκαίρι του 1991 τοποθετήθηκε φυσικός χλοοτάπητας για πρώτη φορά και το καλοκαίρι του 1994 τοποθετήθηκε σκέπαστρο στη βόρεια εξέδρα του γηπέδου. Το 1997 κέρδισε εκ νέου την άνοδο στην Δ’ Εθνική, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ την περίοδο 1996-97 για δεύτερη φορά στην ιστορία του και κατόπιν στέφθηκε επίσης για δεύτερη φορά Υπερπρωταθλητής Αθηνών, έπειτα από αγώνα κατάταξης που ακολούθησε με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων. Επίσης την ίδια περίοδο, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια (1997-1999) ο σύλλογος οργανώθηκε στα πρότυπα επαγγελματικής ομάδας, ανακαινίζοντας εκ νέου τη φυσική του έδρα και εμπλουτίζοντας την ομάδα με έμπειρους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κατάφερε να κατακτήσει τη διετία αυτή συνολικά 3 τίτλους. Την περίοδο 1997-98 κατάκτησε 2 τίτλους κυπέλλου καθώς αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του επικρατώντας του Αχαρναϊκού στον τελικό στο γήπεδο Νίκος Γκούμας και ακολούθως κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας ερασιτεχνών επίσης για πρώτη φορά, επικρατώντας του Κιλκισιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Την επόμενη περίοδο 1998-99, κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Δ’ Εθνική και κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ την ίδια περίοδο υπήρξε επίσης φιναλίστ του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες πέτυχε δύο διαδοχικές ανόδους. Κατά την παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την περίοδο 1999-00 κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ την αμέσως επόμενη περίοδο αναδείχθηκε δευτεραθλητής στη Β’ Εθνική κατά την παρθενική του επίσης συμμετοχή, κατακτώντας την ιστορική άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στην Α’ Εθνική παρέμεινε για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2001-2004), πετυχαίνοντας ιστορικά αποτελέσματα απέναντι στους ισχυρούς του ελληνικού πρωταθλήματος ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής απέσπασε ισοπαλίες από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου Ολυμπιακό στο γήπεδο ΟΑΚΑ 2-2 και από τον τριταθλητή Παναθηναϊκό 0-0 στα Άνω Λιόσια ενώ αίσθηση προκάλεσε και το διπλό στο Χαριλάου επί του Άρη με σκορ 0-1 εξασφαλίζοντας σχετικά με ασφαλεια τη παραμονή του στη κατηγορία. Την επόμενη περίοδο πέτυχε εντός έδρας τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του επί της ΑΕΚ την οποία εκείνη τη περίοδο δεν κατάφερε να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο champions league.[2] Την περίοδο 2003-04 απέσπασε ισοπαλίες από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια 0-0, εκτός εδρας επί της ΑΕΚ 1-1 αλλά και στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με σκορ 2-2 ωστόσο υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική έπειτα από αγώνα μπαράζ απέναντι στον τριταθλητή της Β’ Εθνικής Εργοτέλη στο γήπεδο της Πολίχνης.[3]. Άξιο αναφοράς το χρονικό διάστημα 2001-2004 που ο σύλλογος αγωνίστηκε στην Α’΄Εθνική είναι οι επιτυχίες της αναπτυξιακής ομάδας νέων του συλλόγου στο αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, όπου τερμάτισε 2 φορές στην πρώτη τετράδα. Επίσης, το καλοκαίρι του 2003 η ομάδα νέων του συλλόγου εκπροσώπησε την ανδρική ομάδα στο κύπελλο Ιντερτότο της περιόδου 2002-03 με αντίπαλο τη φινλανδική ΑΚ Αλιάνσι κάνοντας αξιοπρεπείς παρουσίες.

Επέστρεψε άμεσα στην Α’ Εθνική, καθώς την επόμενη χρονιά 2004-05 κέρδισε την άνοδο ως τριταθλητής Β’ Εθνικής. Ωστόσο οι οικονομικές οφειλές της ομάδας συσσωρεύονταν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα το κύκνειο άσμα του Ακράτητου στις επαγγελματικές κατηγορίες να επέλθει την περίοδο 2005-06, όποτε και τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής ωστόσο τη περίοδο αυτή έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Λόγω της οικονομικής αδυναμίας, αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου να μη λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ερχόμενης περιόδου 2006-07 και κατόπιν, έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ υποβιβάστηκε απευθείας στην Δ’ Εθνική όπου για δύο έτη δεν είχε το δικαίωμα να προβιβαστεί.Αξιοσημείωτο είναι πως τη περίοδο που ο σύλλογος αγωνίστηκε στις επαγγελματικές εθνικές κατηγορίες αρκετοί έλληνες ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας στελέχωσαν τις Εθνικές ομάδες (Παίδων, Ελπίδων και Ολυμπιακής ομάδας).

Τη περίοδο 2008-09 υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ύστερα από 12ετή συνεχούς παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες. Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δυτικής Αττικής τη 10ετία που ακολούθησε κατέκτησε δύο τίτλους. Συγκεκριμένα την περίοδο 2014-15 κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ και ακολούθως συμμετείχε στο ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ανόδου, όπου έχασε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Την περίοδο 2018-19 κατέκτησε για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ και προβιβάστηκε απευθείας στην νεοσύστατη Γ’ Εθνική (4η ιεραρχικά κατηγορία).
Ο Ακράτητος μετράει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί 4 φορές στην Α’ Εθνική και 2 φορές στη Β’ Εθνική. Και ακόμα στην Γ’ και Δ’Εθνική.

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος (1): 1997–98
Κύπελλο ΕΠΣΑ (1): 1997–98

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Δ.Σ

Πρόεδρος: Χρήστος Αποστολόπουλος Γενικός αρχηγός: Νίκος Ζαρκαδάκης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ

ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες: Κυριάκος Καράβολας. Αριστείδης Ρηγόπουλος.

Αμυντικοί: Δημήτρης Σαβουλίδης δεξί μπακ , Ευθύμης Λουμάκης δεξί μπακ,Νίκος Καρανικόλας αριστερό μπακ,Μάκης Λάγιας αριστερό μπακ,Ηλίας Αναγνώστης στόπερ Ιάσωνας Δημητρόπουλος στόπερ

Μέσοι : Τάσος Παρασίδης , Παναγιώτης Σγούρη, Γιώργος Τουλουβασίλης (αρχηγός),Θοδωρής Χαραλάμπους,Γιάννης Σωπίδης,Θωμαΐδης Σωκράτης μέσος , Κουκούλης Ιωάννης μέσος .

Επιθετικοί : Παντελής Αδαμόπουλος, Καλέμι Ρομαριο,Bangse Alex, Ρετζέπι Σεργιάνι.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ:

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: 1η ΦΑΣΗ

Μανδραικός-Εθνικός Πανοράματος 5-0
Μανδραικός-Κριός Ασπροπύργου 3-0 α.α

3ος ΟΜΙΛΟΣ:
Μανδραικός-ΑΟ Μίμας Μικρασιατική 3-0
Μανδραικός-Σκορπιός Φυλής 1-0

6η ΦΑΣΗ:

Μανδραικός-Πανελευσινιακός 2-1

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: 1η ΦΑΣΗ

Ακράτητος-Πανλιοσιακός 7-1
Αράτητος-Πυρρίχιος 2-0

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ακράτητος-Ζωφριά 3-0

6η ΦΑΣΗ

Ακράτητος-Βύζας Μεγάρων 1-0

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Ο Βασίλης Λάμπρου διαιτητής του τελικού κυπέλλου

Ο διαιτητής του 20ου τελικού κυπέλλου στην Δυτική Αττική θα είναι ο Βασίλης Λάμπρου.
Βοηθοί: Βασίλης Θωμόπουλος και Σωτήρης Πλάκας.4oς: Χρήστος Μανούρας.(Παρατηρητής Διαιτησίας: Ευγενία Κασκαντίρη.

ΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣΔΑ

Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Ασπρόπυργος είναι απόλυτα κυρίαρχος στους τελικούς 10. Στην ΕΠΣΔΑ 8 τρόπαια, και άλλα δύο στον Πειραιά την περίοδο (1977-78, 1996-97), ενώ τον ακολουθεί ο Μανδραϊκός με τρία και ένα στον Πειραιά(1985-86), Βύζας Μεγάρων με τρια 2020-21(κλήρωση)2022-23 και ένα στον Πειραιά 2000-2001, ο Πανελευσινιακός με δύο, και από 1 ο Αστέρας Μαγούλας, ο Άτταλος Νέας Περάμου η Νέα Πέραμος και ο Ηρακλής Ελευσίνας.

2003-04: Ασπρόπυργος – Πανελευσινιακός 3-1
2004-05: Ασπρόπυργος – Ελευσινιακός 3-0
2005-06: Μανδραϊκός – Ελευσινιακός 4-0
2006-07: Ασπρόπυργος – Πανελευσινιακός 1-0
2007-08: Ασπρόπυργος – Αστέρας Μαγούλας 3-1
2008-09: Ασπρόπυργος – Πανελευσινιακός 3-0
2009-10: Πανελευσινιακός – Αστέρας Μαγούλας 1-0
2010-11: Αστέρας Μαγούλας – Άτταλος Νέας Περάμου 3-1
2011-12: Μανδραϊκός – Άτταλος Νέας Περάμου 6-0
2012-13: Μανδραϊκός – Πανελευσινιακός 3-0
2013-14: Άτταλος Νέας Περάμου-Νέοι Αστέρα Μαγούλας 1–0
2014-15: Νέα Πέραμος-Ασπρόπυργος 3-0
2015-16: Ασπρόπυργος-Βύζας Μεγάρων 1-0
2016-17: Ασπρόπυργος -Μανδραικός 3-1
2017-18: Ηρακλής Ελευσίνας- Μανδραϊκός 1-0
2018-19: Ασπρόπυργος-Ηρακλής Ελευσίνας 4-0
2019-20: Βύζας Μεγάρων (μετά από κλήρωση με τον Απόλλωνα Ποντίων)
2020-21: ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
2021-22: Πανελευσινιακός-Εθνικός Πανοράματος 2-0
2022-23: Βύζας Μεγάρων-Απόλλωνας Ποντίων Ασπροπ.2-1
2023-24: Μανδραικός-Ακράτητος Ανω Λιοσίων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ