Ελληνική Αστυνομία και Γιατροί του Κόσμου σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ματς πριν τα Χριστούγεννα

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα αγωνιστεί με την ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι που τελεί υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου.

Πριν τη σέντρα του ματς οι ποδοσφαιριστές θα σχηματίσουν το διεθνές σήμα κατά της βίας στις γυναίκες στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα και ενώνοντας τις φωνές τους με την παγκόσμια κοινότητα για το σύγχρονο αυτό κοινωνικό πρόβλημα. Παράλληλα με τον αγώνα στηρίζεται η Δράση της Humanity @humanitygreece.

Ελληνική Αστυνομία και Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ματς πριν τα Χριστούγεννα.

Με την ομάδα των Ελλήνων Επίλεκτων, της οποίας ο αρχηγός Αργύρης Κωστάκης ευχαριστεί θερμά για ακόμη μία φορά για τους δεσμούς αθλητικής φιλίας και τη διοργάνωση των αγώνων τον πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Τζατζάκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Γιάννη Δρακόπουλο, αλλά και ολόκληρο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, το στέλεχος του Λιμενικού Σώματος Ραφήνας Λευτέρης Βάμβουκας, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς, ο αρχηγός της ομάδας των ΣΤΑΣΥ Σταμάτης Δαφνής και ο βετεράνος διεθνής Θοδωρής Αρμύλαγος.

Η αφίσα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας.

 

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ