Η ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στην εκπομπή του Τάσου Επιτρόπου

Αυτό το Σάββατο 28/10 ο Ανδρέας Μούρτζης της ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.gr στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή του Τάσου Επιτρόπου, η εκπομπή ξεκινάει στη 13.00 – 14.00.

Μία απο τις πιο ξεχωριστές ομάδες για τους βετεράνους ποδοσφαιριστές και τους Έλληνες φιλάθλους όλων των ηλικιών είναι η ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.gr στο Facebook, όπου φέτος κλείνει τα 7 χρόνια λειτουργίας.

Υπεύθυνος της σελίδας, είναι ο Ανδρέας Μούρτζης, ένας άνθρωπος με απίστευτο μεράκι για τη συλλογή αρχείων, φωτογραφιών, στατιστικών κλπ και τα τελευταία χρόνια, η ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ… παίζει μπάλα και εντός αγωνιστικών χώρων, στηρίζοντας ανθρώπους που  έχουν πραγματικά ανάγκη, είτε προβλήματα υγείας, μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.

ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.GR - Ανδρέας Μούρτζης
ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.GR – Ανδρέας Μούρτζης

Πρώτο & στα σπορ με τον Τάσο Επιτρόπου και τον Δημήτρη Καϊμά

ΕΡΑσπορ 101,8 / ERASPORT από τους 101,8 και 100,9 για το λεκανοπέδιο της Αττικής και από τις επί μέρους συχνότητες σε όλη την Ελλάδα!

Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ

Ειναι χαρα και τιμη για εμας που το Σαββατο θα μας φιλοξενησει ο ΤΑΣΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ στην ομορφη εκπομπη του στο πρωτο προγραμμα του ραδιοφωνου της ΕΡΤ για τα 7 χρονια της Καραβολιδας…

Μεσα απο την κρατικη ραδιοφωνια ειναι ευκαιρια να μας ανακαλυψει περισσοτερος κοσμος στην Ελλαδα και το εξωτερικο ωστε να μαθει καποια πραγματα απο αυτο το επταχρονο διαδικτυακο και οχι μονο ταξιδι μας…..
Ευχαριστω πολυ τον Τασο γιατι ειναι πολυ σημαντικη για εμας η στηριξη απο τα ΜΜΕ που εχουν την δυνατοτητα να φτανουν σε καθε ακρη του κοσμου οπου υπαρχουν Ελληνες……
Συνεχιζουμε το ταξιδι χωρις προορισμο και οπου μας βγαλει…

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ