Φιλανθρωπικός αγώνας ΑΓΑΠΗΣ: ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ – ΑΕΚ

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ωρωπού, σας προσκαλούμε στο φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Αθηνών την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 16:30 στο γήπεδο των Νέων Παλατίων Ωρωπού.
 
Τα έσοδα απο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Μαρίας Λυδίας,η οποία δίνει το δικό της μεγάλο αγώνα για τη ζωή.
Επίσης μέρος των χρημάτων θα δοθούν για την ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων Ωρωπού.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπόστηριξη,την συμπαράσταση και την οικονομική βοήθεια ολων των συνανθρώπων μας στο Δήμο Ωρωπού(απο όλες τις κοινότητες-Νέων Παλατίων, Σκάλας Ωρωπού, Χαλκουτσίου, Αυλώνα, Μαλακάσας, Μηλεσίου, Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου, Αφιδνων, Καλάμου, Αγίων Αποστόλων- και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Γιώργο Γιασημάκη…..
 
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ.Παλαιμαχων ΑΕΚ και τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ,που από την πρώτη στιγμή ,δέχθηκαν να παραβρεθούν για αυτό τον Ιερό Σκοπό…
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν.ΠΑΛΑΤΙΩΝ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024….
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 3 ΕΥΡΩ…. 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "Υπό την Αιγίδα του ήμου Ωρωπού ΔΕΥΤΕΡΑ 15|1 16:30 ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 15:00 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΩΡΩΠΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ Α.Ε.Κ VS ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΩΡΩΠΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ε.Κ F.C. Ταέσοδα του αγώνα Αγάπης θα διετεθούν στην οικογένεια της μικρής αγων ίστριας Μαρ ας-Λυδίας και στα Ειδικά σχολεία Ωρωπού THA 6975586763 6906636787 TIMH ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 3€"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ