Υπερπαραγωγή της Ntelos Media για τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου ΕΠΣΑΝΑ 2022 ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας, με τους φιναλίστ Άρη Βούλας και Τριγλία Ραφήνας να αναζητούν το βαρύτιμο τρόπαιο της ΕΠΣΑΝΑ!

Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 17:30, στο Livestream Sports TV _ Ntelos media, o τυπικά γηπεδούχος Άρης Βούλας υποδέχεται την Τριγλία Ραφήνας, έπειτα από έναν «μαραθώνιο» που ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο 2021 .

Η συνεργασία της ΕΠΣΑΝΑ με την εταιρεία παραγωγής Ntelos Media πρόκειται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, μιας και όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο θέαμα, μέσα απο το κανάλι της Livestream Sports TV _ Ntelos media, στο youtube εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Λεπτομέρειες για την τηλεοπτική κάλυψη θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η σχετική ανακοίνωση για τον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ

Η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ανακοινώνει πως ο τελικός Κυπέλλου της Ένωσης μας ανάμεσα σε Άρη Βούλας – Τριγλία Ραφήνας, που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας, θα καλυφθεί ζωντανά από την εταιρία «Ntelos Media» στο YouTube και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ένωσης.

Προσοχή: Η εταιρία «Ntelos Media» έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του τελικού ως εκ τούτου, η κάλυψη του τελικού είτε αναφορικά με την live μετάδοση είτε για τα στιγμιότυπα θα γίνει αποκλειστικά και μόνο από την συνεργαζόμενη με την ΕΠΣΑΝΑ εταιρία.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μπουν χορηγοί στον τελικό Κυπέλλου μπορούν να επικοινωνήσουν με τημ  «Ntelos Media» στο e-mail ntelosmedia@yahoo.com

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ