Η Antartis Outdoor Climate Systems συμμετέχει στην έκθεση ΗΟRECA 2024

Το κορυφαίο εκθεσιακό event του Τουρισμού & της Μαζικής Εστίασης έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και φέρνει μαζί του τάσεις, καινοτομίες & ευκαιρίες για networking και deals.

Για άλλη μια χρόνια η εταιρεία ( AΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ) παίρνει μέρος στην μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

500 κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, 4 stages τα οποία θα υποδεχτούν εκατοντάδες experts του industry, μοναδικά cooking shows με βραβευμένους chefs, εντυπωσιακά workshops, 7 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ και cocktail… Η έκθεση θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών που οραματίζονται, ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και θέλουν να εξελίξουν την επιχείρησή τους – ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, cafe, bar, εστιατόριο κ.ά.

Καινοτομία, έμπνευση, τάσεις δίνουν ραντεβού εδώ! Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνει είναι να ενημερώσει αλλά και να παρουσιάσει όλες τις τάσεις.

.clima-antartis
.clima-antartis


Η ανακοίνωση της εταιρείας

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Για άλλη μια χρόνια η εταιρεία μας παίρνει μέρος στην μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

Θα μας βρείτε στο Hall 2- Stand C30 προκειμένου να σας ξεναγήσουμε σε όλες τις καινοτόμες λύσεις που διαθέτουμε όλα αυτά τα χρόνια για τον Κλιματισμό Εξωτερικών Χωρών!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ Antartis Livestock and Agriculture Machinery
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Antartis Livestock and Agriculture Machinery


Η εταιρεία AΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ σε συνεργασία με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, για πάνω από 40 χρόνια, προμηθεύει την ελληνική αγορά με εξαεριστήρες, αεροθυρίδες, αερόθερμα – αερολέβητες πετρελαίου – υγραερίου – φυσικού αερίου, θερμαντικά κάτοπτρα αερίου, οικολογικές κυψέλες δροσισμού – ψύξης με νερό, συστήματα υδρονέφωσης, αφυγραντές, ηλεκτρονικά όργανα ελέγχου και πίνακες αυτοματισμού κλιματολογικών συνθηκών και κάθε είδους εξοπλισμό πτηνοτροφίας και κτηνοτροφίας.

Tα τελευταία 15 χρόνια η εταιρεία μας έχει αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα με μεγάλη εμπειρία στον εξωτερικό κλιματισμό ( Ψύξη-Θέρμανση ) σε Καφετέριες-Εστιατόρια-Ξενοδοχεία-Μπάρ κ.α.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής, σε ιδιόκτητη έκταση, στην οποία βρίσκονται τα γραφεία, οι αποθήκες και σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει έχουν δοκιμαστεί αυστηρά πριν την τελική διάθεση τους στην αγορά.

Χάρη στη μεγάλη εμπειρία κι εξειδίκευση των στελεχών της εταιρείας, ο καταναλωτής θα προμηθευτεί πάντα τον καταλληλότερο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Διατίθεται μεγάλη παρακαταθήκη εμπορευμάτων για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, με εμπειρογνωσία και συνεχή εκπαίδευση είναι πάντα έτοιμο να σταθεί δίπλα σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, με επάρκεια ανταλλακτικών.

Όλα αυτά κατατάσσουν την εταιρεία μας στην πιο υψηλή θέση αξιοπιστίας και τεχνογνωσίας στο χώρο της.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HORECA 2024


 

www.antartis.gr
antartis@otenet.gr
ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ 7 ΧΛΜ // 7 KLM
ΚΟΡΩΠΙ – ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 210 6627566-7

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ