ΣΟΚ στο Μαρκόπουλο! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΑΟΜ κ. Ευαγγελίου!

Σε παραίτηση από πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil οδηγήθηκε ο Πάρης Ευαγγελίου, καθώς παρά το γεγονός ότι στο κλειστό δημοτικό γήπεδο έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις με έξοδα της ομάδας και των χορηγών της, ο Δήμος Μαρκοπούλου δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τα αυτονόητα!

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν από τις αρχές της εβδομάδας παρατηρήθηκε μία δυσλειτουργία στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου, με αποτέλεσμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ να μη μπορεί να προπονηθεί. Παρά τις εκκλήσεις του κ. Ευαγγελίου δεν εμφανίστηκε κανένας ηλεκτρολόγος του Δήμου.

Χθες το πρωί, ο κ. Ευαγγελίου μίλησε με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Κώστα Αλλαγιάννη, για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και την «απουσία» του Δήμου … με τον Δήμαρχο να του διαμηνύει «δεν έχω χρήματα … δεν μπορώ να βοηθήσω … αν θέλετε πάρτε την ομάδα και φύγετε»!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χθες το απόγευμα ο ΑΟΜ φιλοξένησε την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών … αλλά τίποτα δεν πήγε καλά! Νωρίτερα, την ημέρα του αγώνα, πήγε στο γήπεδο ένας ηλεκτρολόγος του Δήμου και σε λίγα λεπτά επιδιόρθωσε το πρόβλημα. Όμως, περίπου στα μισά του αγώνα έσβησαν τα κεντρικά φώτα του γηπέδου και όλοι «πάγωσαν», γιατί κανονικά θα έπρεπε να μηδενιστεί ο ΑΟΜ. Ευτυχώς, μετά από συνεννόηση, τόσο οι διαιτητές όσο και η αντίπαλη ομάδα περίμεναν μέχρι που επιδιορθώθηκε η βλάβη, και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Όμως ο πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου Πάρις Ευαγγελίου, βλέποντας αυτό το χάλι, παραιτήθηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ … «παραιτούμαι, δεν μπορώ άλλο … κουράστηκα» δήλωσε!

Ο κ. Ευαγγελίου, τόνισε ότι «ο Δήμος, τα τελευταία 4 χρόνια δεν μας έχει χρηματοδοτήσει, για 15 χρόνια είχαμε τα παλιά φώτα. Ναι μεν μας έδωσε αποκλειστικότητα και έβγαλε την ομάδα μπάσκετ, αλλά όλα τα κάνουμε μόνοι μας …  βάλαμε δάπεδο τάραφλεξ, φωτισμό led, δύο γιγαντοοθόνες … και ο Δήμος τίποτα. Πληρώσαμε τα τεύχη δημοπράτησης για τον κλιματισμό, η Περιφέρεια έχει έτοιμη τη χρηματοδότηση, αλλά εδώ και μήνες δεν υπογράφει ένας συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος … απηύδησα. Πήγα στον Δήμαρχο του εξέθεσα τα προβλήματα και μου απάντησε “έχω άλλα προβλήματα να λύσω … δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω λεφτά … αν θέλετε πάρτε την ομάδα και φύγετε”».

Όλοι παρακολουθούν εμβρόντητοι τις εξελίξεις … για το μέλλον μιας ομάδας που παραμένει στην Α1 για 23η συνεχόμενη χρονιά (η μόνη ομάδα της κατηγορίας που καταφέρνει κάτι τέτοιο), με μία ζηλευτή πορεία, με την γυναικεία ομάδα αλλά και τις ακαδημίες που έχουν τροφοδοτήσει τις Εθνικές ομάδες … μια ομάδα πρότυπο! Μία ομάδα που είναι συνυφασμένη με τον αθλητισμό στην Νοτιοανατολική Αττική! Μία ομάδα που διαφημίζει το Μαρκόπουλο αλλά και τα Μεσόγεια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη!

πηγη: mesogianews.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ