Αντάρτης: Η ομάδα μας αξίζει το χειροκρότημα στο τελευταίο ματς της χρονιάς!

Στην τελευταία φετινή τους «παράσταση» οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βάρης θέλουν να «κλείσουν» τη φετινή χρονιά με νίκη.

Οι “κυανόλευκοι” αξίζουν να παίξουν σε ένα κατάμεστο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική της περιόδου απέναντι στη Μαρκό στο ΔΑΚ Βάρης “Κ. Μπαγλατζής”.

Ας μην ξεχνάμε και τα επιτεύγματα της ομάδας του Γιώργου Καβάση:
3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα
2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα
2η καλύτερη ομάδα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις στη συγκομιδή βαθμών!


Ο πρόεδρος του ΑΟ Κυανού Αστήρ Βάρης, Ανδρέας Αντάρτης καλεί όλους τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο Βάρης για να ανταποδώσουν τα συναισθήματα που τους χάρισαν απλόχερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

<<Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο την Κυριακή θα πρέπει να φωνάζει από το πρώτο λεπτό και στο τέλος να μην σταματάει να χειροκροτάει τους ποδοσφαιριστές που ΜΑΣ έδωσαν μεγάλες και πολλές χάρες κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Να χαρούμε αυτό που πετύχαμε, γιατί ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Κανένας δεν περίμενε αυτή την πορεία μας. Η παραμονή ήταν ο στόχος μας, στο ξεκίνημα της χρονιάς, όμως η ανέλπιστα καλή μας πορεία μας απέδειξε ό,τι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι και το πρωτάθλημα…

Ευχαριστούμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο μας για τον τεράστιο και πολλές φορές άνισο αγώνα που έδωσαν. Έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο αλλά κυρίως σε κάθε στιγμή έδειχναν το ότι είναι μια οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης.

Αυτή η ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ προπονητών, αθλητών, διοίκησης, και φιλάθλων στα εύκολα και στα δύσκολα της ομάδας είναι ορατή από όλους και αυτή δίνει κουράγιο σε όλους μας να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος για να φτάσουμε την ομάδα ακόμη ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

Φάνηκε πεντακάθαρα ότι όλη η πόλη αγκάλιασε την ομάδα μας. Αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε…

Τη Κυριακή 28/4
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!”

η φωτό είναι πριν την επιστροφή της ομάδας απο το αεροδρόμιο της Ρόδου στον τελευταίο αγώνα με τον Ιάλυσο.

η φωτό είναι πριν την επιστροφή της ομάδας απο το αεροδρόμιο της Ρόδου στον τελευταίο αγώνα με τον Ιάλυσο.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ