Παρελθόν ο Καρατζάς απο την Αθηναϊδα


“Ο Α.Ο Αθηναΐς ανακοινώνει την κοινή συναίνεσή λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή Γιώργο Καρατζά.
Ο Κύριος Καρατζάς κατά τους μήνες της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, αποτέλεσε υπόδειγμα εργατικότητας, ήθους και προσήλωσης στον στόχο και αφήνει πίσω του μόνο φίλους.
Ο Προεδρος και το Δ.Σ εύχονται στον Κύριο Καρατζά κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Εις το επανιδειν.”

Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα. Κατά γενική ομολογία η ομάδα παρουσίασε ένα ποδόσφαιρο δομημένο βασισμένο σε ποδοσφαιρικες αρχές. Δυστυχώς ο στόχος της παραμονής, κάτι που εξαρχής ήταν εξαιρετικά δυσκολο, σε έναν εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό όμιλο δεν πραγματοποιήθηκε.

Είμαι ευτυχής γιατί όλοι στον οργανισμό της Αθηναιδας με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να μας παρέχουν όλα τα εφόδια για να δουλέψουμε απερισπαστοι και ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή. Φεύγοντας από την ομάδα αφήνω πίσω ανθρώπους που πλέον τους θεωρώ φίλους και μια ομάδα με παρόν αλλά και μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τους Αθλητές της ομάδας τους Συνεργάτες μου τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ που μου ανέθεσαν τις τύχες της ομάδας και τους Φιλάθλους που ήταν πάντα εκεί και μας στήριξαν στο δύσκολο εγχείρημα μας.

Εις το επανιδειν κύριοι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!!!!!!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ
Στείλτε μας μήνυμα: vivasportsgr@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ